2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7254445 بازدید | 695467 پست
عزیزم‌تبریک می گم‌ زایمانت رو. ماشاالله چه دختر نازی داری. خدا حفظش کنه. ❤️💐

سلام عزیزم خوبی کی میری آزمایش ؟

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شروع چله ی زیارت عاشورا 📖

شروع ۷خرداد

پایان ۱۶تیر

این چله ی من لازم نیست شما بخونید 🤍

۱-سپیدار جوجو

۲-زهراعروس

۳-مارپلههههههه

۴-اهسته

۵ـjoooodi

۶-محدثه

۷-فطررس

۸-

۹-

۱۰-

۱۱-

۱۲-

۱۳-

۱۴-

۱۵-

۱۶-

۱۷-

۱۸-

۱۹-

۲۰-

۲۱-

۲۲-

۲۳-

۲۴-

۲۵-

۲۶-

۲۷-

۲۸-

۲۹-

۳۰-

۳۱-

۳۲-

۳۳-

۳۴-

۳۵-

۳۶-

۳۷-

۳۸-

۳۹-

۴۰-

۴۱-

🌼

هر خواهری دوست داره اسمش تو چلع باشه تک کنه لطفاً . نه لایک 🌷

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

شروع چله ی زیارت عاشورا 📖شروع ۷خردادپایان ۱۶تیراین چله ی من لازم نیست شما بخونید 🤍۱-سپیدار جوجو۲-ز ...

@atrin_arsen_atrina‍ 

انشالله حاجت روا بشی اسم منم بنویس 

برام دعا کن ♥️

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم😍😍 ای وی اف بودید؟چه روزی بیست هزار بودید؟

اره عزیزم ای وی اف،هفده روز بعد انتقال دو هزار روز ۱۹ ده هزار روز ۲۱ بیست هزار

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
اره عزیزم ای وی اف،هفده روز بعد انتقال دو هزار روز ۱۹ ده هزار روز ۲۱ بیست هزار

مرسی عزیزم...خدا حفظ کنه کوچولوت رو.

من روز ۱۴، ۴۱۰۰

روز ۱۶، ۱۰۱۰۰ 

هستم

چندتا جنین و چه گریدی انتقال داده بودید؟

سلام دوستان گلم 

من دوشنبه هفته پیش دو تا آمپول پروژسترون زدم هنوز پریود نشدم خیلی نگرانم‌ کسی اطلاعی در این مورد نداره بهم بگه.

پریودم نیومده بود رفتم دکتر ، دکتر روز دوشنبه سونو کرد گفت کیست تخمدان داری، بهم گفت  اول دو تا آمپول پروژسترون بزن و از روز ۳پریودی قرص ال دی بخور ،ولی هنوز پریود نشدم 

دوباره چه کوفتی بهم اضافه شده نمیدونم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
شروع چله ی زیارت عاشورا 📖شروع ۷خردادپایان ۱۶تیراین چله ی من لازم نیست شما بخونید 🤍۱-سپیدار جوجو۲-ز ...

عزیزم لطف بکن اسم منم بنویس

ان شاالله خودت به سبب این چله زود حاجت روا بشی 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

عزیزم میشه منو خاهرمم بنویسی 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

سلام بچه ها چطورید چقدر اینجا سوتو کور شده امیدوارم که همه خوب باشید و بخاطر دل‌مشغولی خوب سر نمیرنید

هرچند من خودم هم کم پست میزارم

ماهور مبارک باشه قدم دخترت پرخیربرکت

بچه ها من بعد از مدتهاااااا که زیر دلم درد می‌گرفت اواسط سیکل و شکم میرفت به سمت اینکه عفونت دارم یا فتق گرفتم یا... رفتم سونوی رحم و مشخص شد رحم میوماتوز و تخمدان pco

Pco رو قبل از میکرو و بارداری داشتم ولی فیبروم رو نه حالا باید چکارکنم کسی تجربه ای داشته من اندازه و تعدادشون نمیدونم ابن سینا دکتر گرگین که متخصص آندومتریوز اونجاست نوبت گرفتم ممنون میشم هرکی چیزی میدونه بگه که کی برم پیشش که سونو کنه یاmri باید بدم یا.

؟

دوستان من اسفند ماه رو رفتم دنبال دکتر برا ای وی اف بعد از کلی ازمایش و سونو دکتر بازی داروهای مراحل اولیه رو بهم داد که بخورم چهار یا پنج روز مونده بود به شروع امپول سینا فکت رفتم دندون پزشکی دندونمو درست کردم اومدم خونه تب کردم 

دو روز تب و لرز داشتم بعدشم ابله مرغون گرفتم بعدش زنگ زدم مطب دکترم گفت دارو ها رو قطع کن 

خوب شدی بیا دوباره سونو بدی و بهت بگم 

خیلی حالم گرفته شدش خیلی

اگه خدا بخواد فردا میخوام دوباره برم مطب برا سونو و شروع داروها

ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم : اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم  که او خود را به بهایی اندک فروخته  اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده، من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران...  و این  نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند...  بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖