2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7254445 بازدید | 695467 پست
این‌اصلا‌درست‌نیست‌من‌قبل‌هیسترو‌۷و۸تامیوم‌داشتم‌براانتقالاممکه‌میرفتم‌دکترمیگفت‌چه‌۳خطی‌واضحی‌داری‌

جاش جای بوده که اثر فشاری بر آندومتر نداشته 

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

شروع چله ی حدیث کسا شنبه

23فروردین 404

13شوال 46

این چله ی ‌من که هر روز یکبار حدیث کسا میخونم ب نیت حاجت روایی ی دوست

🌷لازم نیست شما بخوانید🌷

🤲🏻روز 39بنیت

هپیگرلز جان🤲🏻

1-مارپلهههههه✅

2-ـzohrehjafari✅

3-داداشم✅

4-ـataitalebi✅

5-ـavaaajon✅

6-سپیدار✅

7ـملکهقبلش✅

8ـالادیا✅

9ـ.mamannazninanadaryan✅

10- زهراعروس✅

11ـ.razliilaa✅

12-ـamirisara✅

13-ـ۵golnarges✅

14-زلیخا 1402✅

15-مامان1هاکان✅

16.٫-ماهورجان✅

17-ـzendgiman✅

18-ـmmmmmmzzz✅

19-حدیث ه✅

20-ـniko۶۱✅

21-اهسته✅

22-استارا۷۲✅

23-گیسوگلابتونم✅

24-طوطططیا ✅

25-ـnaziنازنین✅

26-پروانه ۲۱✅

27-نغمه۹۹✅

28-ـmehryn✅

29-روشناfm✅

30-عبدالواحد ✅

31-نیاز ✅

32.خواهر نیاز ✅

33.ـalaae✅

34-شروین ۶۸✅

35-خدایاتومیدانی ✅

36-ـmerino✅

37-ـjoooodi✅

38-ـporteghali✅

39-ـhappygirlss✅

40-فطررس

41.ـbpyk.aooooوخودم

🌼

سه شنبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بچه ها من بیست اردیبهشت دو تا جنین انتقال دادم نهمین روز بیبی چک زدم منفیه منفی بود خیلی روحیمو باختم امروز روز دهمه پاهام خیلی درد میکنه احسای پریودی هم دارم کسی بوده بیبی چک منفی ولی ازمایش مثبت باشه؟

باااشه بابا تو خوبی
سلام خانوما وقتتون بخیر. من یک بارداری خارج رحمی داشتم سال نود و هفت بعد از اون دیگه اقدام نداشتم ما ...

سلام عزیزم، 

ببین من بهمن ماه سونو واژینال انجام دادم حدود ۴۰۰ تا بود در کلینیک نیکان، و اگه شلوار سونو هم بخوای فکر کنم روی هم شد ۸۰۰ تا. 

سونو سینه و اکو قلب هم همه میفرستند، من با مهرنوش امیری بودم و فرستادن واسه سونو و پیشنهاد دادن که برم پیش یه سونوگرافر که روبروی مطب خودش بود، ولی اگه جای دیگه هم میرفتم بعید میدونم مشکلی می بود. برای اکو قلب هم همینطور.

اینا واسه بهمن ماهه و من هیچ بیمه ای هم نداشتم

۴۸۰ هزار تومان سونو سینه

۱۸۰۰  یک میلیون و هشتصد هزار چکاپ قلب

۷۰۰ هزار تست ورزش و ..

سلام خانوما وقتتون بخیر. من یک بارداری خارج رحمی داشتم سال نود و هفت بعد از اون دیگه اقدام نداشتم ما ...

دقیقا مام از من همه چیزو دوباره خواستن

گفتن متخصص قلبی که خودشون معرفی کردن برم و گفتن ازمایشگاهی که خودشون معرفی کردن برم کلی مکمل دادن .تازه دکتری که باهاش نوبت گرفتم هم نبود و یه دکتر خودشون آوردن.منم خوشم نیومد فرداش رفتم یه جای دیگه همه مدارکمو هم قبول کردن همون ماه هم داروی پانکچر گرفتم و کارم انجام شد. تجربه منم از مام بد بود و هر کسی عم ازم پرسید گفتم که مام فقط داره سعی میکنه بیمارو بکشه مرکزش که فقط پول بگیره

سلام عزیزم، ببین من بهمن ماه سونو واژینال انجام دادم حدود ۴۰۰ تا بود در کلینیک نیکان، و اگه شلوار سو ...

سلام خوبین 

ما تقریبا توی یه زمان پانکچر شدیم

شما انتقال دادین یا دوباره رفتین توی سیکل پانکچر؟

سلام خوبین ما تقریبا توی یه زمان پانکچر شدیم شما انتقال دادین یا دوباره رفتین توی سیکل پانکچر؟

من جنین هام موندن ایران، دوباره تو انگیس میخوام پانکچر کنم تو ماه بعدی، فردا داروهامو میفرستند خونه، بعدش باید برم آموزش و با پریود بعدی برم تو سیکل پانکچر. 

قبلا دکتر زندی مرکز صارم بودن

دکتر من بودن

من با ایشون خیلی راضی بودم

ولی رفتنام

مرکز صارم هم خوبه

من راضی ام

😉

سلام عزیزم، ببین من بهمن ماه سونو واژینال انجام دادم حدود ۴۰۰ تا بود در کلینیک نیکان، و اگه شلوار سو ...

ممنونم عزیزم که جواب دادین، من با انجام اینا مشکلی ندارم ولی اینکه میگن حتما بیا همینجا یا جای به خصوص معرفی میکنند ناراحتم میکنه، میدونی یه جوریه که اون حس اعتماد بین بیمار و پزشک شکل نمیگیره وقتی اینجوری به آدم‌نگاه میشه 

دقیقا مام از من همه چیزو دوباره خواستنگفتن متخصص قلبی که خودشون معرفی کردن برم و گفتن ازمایشگاهی که ...

شما بعداً کجا رفتین عزیزم؟ چقدر پیدا کردن مرکز و پزشکی که بشه بهشون اعتماد کرد سخته

شروع چله ی حدیث کسا شنبه

23فروردین 404

13شوال 46

این چله ی ‌من که هر روز یکبار حدیث کسا میخونم ب نیت حاجت روایی ی دوست

🌷لازم نیست شما بخوانید🌷

🤲🏻روز40بنیت

فطررس جان🤲🏻

1-مارپلهههههه✅

2-ـzohrehjafari✅

3-داداشم✅

4-ـataitalebi✅

5-ـavaaajon✅

6-سپیدار✅

7ـملکهقبلش✅

8ـالادیا✅

9ـ.mamannazninanadaryan✅

10- زهراعروس✅

11ـ.razliilaa✅

12-ـamirisara✅

13-ـ۵golnarges✅

14-زلیخا 1402✅

15-مامان1هاکان✅

16.٫-ماهورجان✅

17-ـzendgiman✅

18-ـmmmmmmzzz✅

19-حدیث ه✅

20-ـniko۶۱✅

21-اهسته✅

22-استارا۷۲✅

23-گیسوگلابتونم✅

24-طوطططیا ✅

25-ـnaziنازنین✅

26-پروانه ۲۱✅

27-نغمه۹۹✅

28-ـmehryn✅

29-روشناfm✅

30-عبدالواحد ✅

31-نیاز ✅

32.خواهر نیاز ✅

33.ـalaae✅

34-شروین ۶۸✅

35-خدایاتومیدانی ✅

36-ـmerino✅

37-ـjoooodi✅

38-ـporteghali✅

39-ـhappygirlss✅

40-فطررس✅

41.ـbpyk.aooooوخودم

🌼

چهار شنبه