2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7254219 بازدید | 695464 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تحمل کن تا روز ازمایش عزیزم

اصلا پیش نمیره روزها، تازه آزمایشمو گفته روز هفده برو که میشه پنجشنبه ولی من زودتر میرم، آره تست نزدم چون خودمو میشناسم، اگه خدایی نکرده منفی باشه انقدر خودمو میبازم که داروهارو هم ادامه نمیدم، یادمه انتقال قبلی هم باهم بودیم، کاش تموم بشه برای هردومون

عزیز دلم متاسفم تجربه خیلی سختی هست ،امیدوارم خیلی زود خدا برات جبران کنه،سونو رفتی مطمئنی سقط شده؟ج ...

ممنون عزیزم فردا میرم به امید خدا

ولی خونریزی دارم

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 برای بچه دوم ،خرداد ۱۴۰۳ انتقال دادم...  منفی شد💔دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔. خدایا شکرت سه ماه بعد از سقطم روز ۱۶ شهریور بیبی چکم مثبت شد خدایا صحیح و سالم تو آغوشم بذارش🤲🏻

منم نه من جنینام ۳روزه بودن امشب شب شیشم بود بی بی چک گذاشتم‌منفی بود

بی بی چک رو ولش کن 

وقتی منفی نشون میده ادم انگیزشو برای ادامه داروها از دست میده 

پارسال از روز ۷ بی بی می زاشتم منفی میشد هی گریه می کردم. 

بی بی چک رو ولش کن وقتی منفی نشون میده ادم انگیزشو برای ادامه داروها از دست میده پارسال از روز ۷ بی ...

اره ولی ادرارم‌کلا سفید بود و زرد وغلیظ نبود چون سرشب گذاشتم بی بی چک

چون جنین هام ۳روزه بود میگم شاید زوده فردا صبح بزارم که ادرارم غلیظه ببینم چی میشه