2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7253585 بازدید | 695453 پست
۱۷تاتخمک داشتم۸تاجنین شد با گریدbوb,c. ی لوله رو ک دراوردن از فریز،ی لوله دیگ هم مونده ولی دیگ دلم ن ...

نه الان اينطوري ميگي. حتما انتقال بده. دوباره بري پانكچر؟ دوباره يه دكتر جديد. الان احساسات ملتهبه بزار يكم ذهنت كه اروم شد تصميم بگير. من ١١ تا تخمك داشتم. ٩ تاش فقط قابل لقاح بود. كه ٧ تا جنين تقسيم سلولي نكردن. موند ٢ تا كه اونم انتقال دادم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاطی من خودم انتقال چهارم مثبت شدم،هممون این راه سخت رو رفتیم ،ولی وقتی برای ما شده و جواب گرفتیم وا ...

سلام عزیزم فاصله انتقالات چقد بود بعد کاره خاصی کردی برای این دوره از انتقالت راستی تبریک میگم

پدرم فقیرم چون ندارمت😔برای شادی روح پدرم میشه صلوات بفرستی🙏🙏🙏

چرا به همه گفتي داري اقدام ميكني. ببين ناراحت بشي يا نه اطرافيان همه ١٠٠٪؜ خوبيه ادم رو نميخوان. من ...

عزیزم فیبرومت داخل رحمی هستش یا خارج رحمی بعد موردی نداشت برای بارداری

چشم اگه لایق باشم دعاگوتم.یه سری چیزا رو توی پستاش و استوریاش گفته همونا رو انجام بده اگه نمیتونید ه ...

سلام سارای صبورم خوبی قشنگم شرمنده روی ماهت گلم که یادی ازت نکردم چخبرا خوبی سلامتی 

نه الان اينطوري ميگي. حتما انتقال بده. دوباره بري پانكچر؟ دوباره يه دكتر جديد. الان احساسات ملتهبه ب ...

منم همینطور،فقط همین دوتا تشکیل شد، که اگه نشه وای همه بدنم به لرزه میفته وقتی فکر میکنم باید از اول شروع کنم! چقدر آمپول،چقدر دارو! اصلا توانی واسه آدم نمیمونه.من ترجیهم به فرزند خواندگیه ولی همسرم به جنین اهدایی ولی مگه جنینهای اهدایی مال زوجهایی مثل ما نیستن؟! خب پس احتمال زیاد ضعیفن، اینطور نیست؟شما اطلاعی ندارین؟

من فيبروادنوما داشتم و دارم داخل سينه هست.تو رحم نيست

شما الان چیزی احساس میکنین؟ منم روز ششمم ولی مثل سریهای قبل نیستم،اصلا انگار نه انگار انتقال دادم، هیچ علامتی ندارم، گاهی فراموش میکنم اصلا انتقال دادم، زیاد هم دیگه استراحت نمیکنم،سه روز اول مراقب بودم

شروع چله ی حدیث کسا شنبه

23فروردین 404

13شوال 46

این چله ی ‌من که هر روز یکبار حدیث کسا میخونم ب نیت حاجت روایی ی دوست

🌷لازم نیست شما بخوانید🌷

🤲🏻روز30بنیت حاجت روایی عبدالواحد جان 🤲🏻

1-مارپلهههههه✅

2-ـzohrehjafari✅

3-داداشم✅

4-ـataitalebi✅

5-ـavaaajon✅

6-سپیدار✅

7ـملکهقبلش✅

8ـالادیا✅

9ـ.mamannazninanadaryan✅

10- زهراعروس✅

11ـ.razliilaa✅

12-ـamirisara✅

13-ـ۵golnarges✅

14-زلیخا 1402✅

15-مامان1هاکان✅

16.٫-ماهورجان✅

17-ـzendgiman✅

18-ـmmmmmmzzz✅

19-حدیث ه✅

20-ـniko۶۱✅

21-اهسته✅

22-استارا۷۲✅

23-گیسوگلابتونم✅

24-طوطططیا ✅

25-ـnaziنازنین✅

26-پروانه ۲۱✅

27-نغمه۹۹✅

28-ـmehryn✅

29-روشناfm✅

30-عبدالواحد ✅

31-نیاز

32.خواهر نیاز

33.ـalaae

34-شروین ۶۸

35-خدایاتومیدانی

36-ـmerino

37-ـjoooodi

38-ـporteghali

39-ـhappygirlss

40-

41.خودم

🌼هرکس مایل تو چله باش تک کنه 🌼

لطفاً تک کنین(صدام کنین) یکشنبه

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

شما الان چیزی احساس میکنین؟ منم روز ششمم ولی مثل سریهای قبل نیستم،اصلا انگار نه انگار انتقال دادم، ه ...

شما اولين بچتونه؟ 

من والا روز پنجمم زير دلم بعضي وقتا مثل درد پريودي ميگيره همين.

قبلا هم انتقال دادين؟

شما الان چیزی احساس میکنین؟ منم روز ششمم ولی مثل سریهای قبل نیستم،اصلا انگار نه انگار انتقال دادم، ه ...

والا اسپرم اهدايي تو ايران نداريم بجاش جنين اهدايي ميدن. به قول شما اونام مثل مان ولي ميتونيم تست سلامت يا pgt/pgdاز جنين ها بگيريم . هزينه داره ولي ميتونيم بگيم كه آناليز سلامت انجام بدن.

واي دختر به اونجاهاش فكر نكن. خدا نخواد برامون اونطوري خيلي سختي كشيديم تا اينجا