2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7254187 بازدید | 695464 پست
سلام عزیزم، شما خوبین؟! آره عزیزم‌ همین دوشنبه که گذشت انتقال دادم

انشاءالله اینبار بتای تپلی خواهی داشت 

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

@happygirlss سلام عزیزم،خوبی؟؟؟چه خبر؟تاریخ زایمان زدن واست عزیزم ؟

خدا خیرت بده من پیامک دادم بهش

تو روبیکا هم سراغشو گرفتم جواب نداد 

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاءالله بسلامتی زایمان کنی فاطمه جان

قربونت برم عزیزکم ، انشالله معجزه بشه بحق این روزهای عزیز امام رضا ضامن همه دوستام بشه و مادر شدن رو براتون مقدر کنه

بزرگ ترین ارزومه ، الهی آمین یارب العالمین ✨ 🤍 

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام فاطمه عزیزمچقدر خوشحال شدم تیکرت دیدم،بزودی بسلامتی فارغ میشیالهی بسلامت بغل بگیریش و لحظه های ...

فدای مهربونیت قشنگم 😍🫂

لپ پسر قشنگت رو از طرفم ماچ کن🥰😘

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنونم عزیزم،منم دو بار انتقال منفی با دکتر صدری تو بیمارستان پارس داشتم.تهران هم چند بار مام رفتم و ...

قربونت گلم اتفاقا با خودم فکر میکردم شاید بیمارستان الزهرا امکانات آزمایشگاهش خوب نیست اینطوری پیش میاد 

ولی شما تهران هم مراکز خوب رفتین اینجوری میگین 

والا دیگه فکر کنم هر چی قسمته که خدا باید بخواد و بده 

من خسته شدم از دوا و درمان بهزیستی ثبت نام کردم حالا ببینیم اونجا چی میشه