2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7254382 بازدید | 695466 پست
عزیزدلم نمیدونی چقدر خوشحال شدم ازینکه به یادم بودین، الهی که جواب اینهمه مهربونیت رو از خدا بگیری ع ...

عاطی من خودم انتقال چهارم مثبت شدم،هممون این راه سخت رو رفتیم ،ولی وقتی برای ما شده و جواب گرفتیم واسه تو هم اتفاق میفته،اصلا منفی فکر نکن،ببین شرایطش پیش اومده و انتقال دادی این خودش عالیه ،واسه جنین هات لالایی بخون از بودنشون لذت ببر عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاطی من خودم انتقال چهارم مثبت شدم،هممون این راه سخت رو رفتیم ،ولی وقتی برای ما شده و جواب گرفتیم وا ...

خداروشکر که سختی ها به شیرینی تبدیل شد براتون عزیزم، آخه میدونی عزیزم ما، هم تخمکمون ضعیفه هم اسپرم، یعنی باید معجزه بشه واقعا! میترسم تلاش الکی بکنم و تو تقدیرمون اصلا فرزند نباشه، آخه از کار و زندگیم افتادم،گفته بودم اگه نشد دیگه ادامه نمیدم ولی وقتی بهش فکر میکنم، عمیقا غمگین میشم از تسلیم شدن.... اینبار مرتب آیت الکرسی خوندم برای حفظ بچه هام، دیگه نمیدونم خدا چه تصمیمی گرفته

خداروشکر که سختی ها به شیرینی تبدیل شد براتون عزیزم، آخه میدونی عزیزم ما، هم تخمکمون ضعیفه هم اسپرم، ...

من و شوهرمم هر دو ضعیف بودیم ،اما شد،عاطی بخواد بگیره میگیره،شک نکن،توکل به خدا ،ان شا الله مثبت میشی عزیزم 💞

چشم عزیزم.پسرمون خوب خودت خوبی انشاءالله مثل ماهور سوپرایز بشی

دورت بگردم من اترین مهربونم

خداروشکر خوبیم ممنون خاله اترین مهربون 😘😘😘

من که به روش طبیعی چون لوله ای ندارم سوپرایزی در کار نیست😀

الهی دعاش قسمت خودت

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»

شروع چله ی حدیث کسا شنبه

23فروردین 404

13شوال 46

این چله ی ‌من که هر روز یکبار حدیث کسا میخونم ب نیت حاجت روایی ی دوست

🌷لازم نیست شما بخوانید🌷

🤲🏻روز29بنیت حاجت روایی روشنا جان 🤲🏻

1-مارپلهههههه✅

2-ـzohrehjafari✅

3-داداشم✅

4-ـataitalebi✅

5-ـavaaajon✅

6-سپیدار✅

7ـملکهقبلش✅

8ـالادیا✅

9ـ.mamannazninanadaryan✅

10- زهراعروس✅

11ـ.razliilaa✅

12-ـamirisara✅

13-ـ۵golnarges✅

14-زلیخا 1402✅

15-مامان1هاکان✅

16.٫-ماهورجان✅

17-ـzendgiman✅

18-ـmmmmmmzzz✅

19-حدیث ه✅

20-ـniko۶۱✅

21-اهسته✅

22-استارا۷۲✅

23-گیسوگلابتونم✅

24-طوطططیا ✅

25-ـnaziنازنین✅

26-پروانه ۲۱✅

27-نغمه۹۹✅

28-ـmehryn✅

29-روشناfm✅

30-عبدالواحد

31-نیاز

32.خواهر نیاز

33.ـalaae

34-شروین ۶۸

35-خدایاتومیدانی

36-ـmerino

37-ـjoooodi

38-هپی گرلز 

39-

40-

41.خودم

🌼هرکس مایل تو چله باش تک کنه 🌼

لطفاً تک کنین(صدام کنین) شنبه

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

سلام گلم خوبی من باز بچمو از دست دادم تو چطوری خوبی ب سلامتی نزدیک زایمان شدی

وای یا خدا 😭😭😭

قربون دلت برم 

همش تو فکرت بودم 

دیدم نمیای روبیکا جواب بدی 

سلام عزیزم روبیکامو پاک کردم ندارم اون خط و بهت در خاست میدم خاهر حالم اصلا خوب نیست

فدات بشم عزیزم 

چی بگم از این روزگار بی مروت 

انشاءالله دلت آروم بشه باهات تماس میگیرم ♥️😘