2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7254394 بازدید | 695466 پست
میشه لطفا بفرمایید مشکلتون چی بود و چند بار پانکچر شدین و چند تا تخمک و چند تا جنین شد؟

من پنج سال پیش پانکچر شدم

هفت تا جنین داشتم با گرید a  ,و ab 

یک بار سه تا انتقال دادم که دومین انتقالم بود و مثبت شد ولی بتام افت کرد اولین بار هم که دو تا انتقال دادم و منفی شد کلی آزمایش‌های تخصصی هم دادم که مشکلی نداشتم من و همسرم مشکل نداریم ناباروریمون ناشناخته هست متاسفانه

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ابجی گلم ممنون با دعای شما بودانشالله که تجربش کنی بزودی😍🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼خیلی سخت بود ولی می ...

سلام دورت بگردممممممممممم ممنونم ک بیادمون بودی قربون دلت برم چرا بگیره بچس دیگ تابزرگ بشه هزارتا مشکلات داره قوی باش زردی همه بچه ها دارن غصه نخور حواست باشه بالانره عطاریای چیزایی دارن واسه زردی. ولی بهتراز همه اینه شیرزیادبخوره زیادم دفع داشته باشه زردیش میریزه بیرون. قربونت نگران نباش

@wihan در چ حالی عزیزم؟!

سلام نگار عزیزم خوبی

من ک در حال استراحتم همش

اینقد ک خوابیدم تمام کمر و کتفم درد میکنه

من خیلی عجله دارم دنبال علائمم

ولی هیچ علائمی ندارم

فقط یکی دوباری گر گرفتم تو خواب

راستش نمیدونم چرا ته دلم خالی شده😔

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
سلام نگار عزیزم خوبیمن ک در حال استراحتم همشاینقد ک خوابیدم تمام کمر و کتفم درد میکنهمن خیلی عجله دا ...

ن بابا دنبال علایم نباش

اتفاقا خوبه ک 

مثل من باشی هی حس پریود 

حس میکنم هر لحظه پریود میشم 

بزور حواسمو پرت میکنم 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام خدا حفظش کنه برات عزیزنجنینهاتون فریز بودن؟

۳بارمنفی‌دوبارش‌فریزیک‌بارش‌فرش‌بود‌

ولی‌این‌بار‌مثبت‌فریزبود

پسرم‌تومعجزه‌ی‌دستان‌پرمهرخداوندی‌درزندگی‌من👶🏻