2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7254394 بازدید | 695466 پست
اسپرم‌توهمه‌فاکتورامشکل‌داشت‌انشاالله‌یه‌موقع‌سرفرصتیه‌تایپیک‌میزنم‌چون‌مسیرمون‌خیلی‌طولانی‌بود

من مشکلم اینه که تخمکام رشد نمیکنه بنظرتون با این دلیل با ای وی اف جواب میگیرم؟ اونم تو این سن

یه سوال عزیزم اگه اطلاعی داری این جواب بدین اینکه من پروژسترونمو دیشب یادم رفت ۸ صبح زدم حالا می‌تون ...

سلام عزیزم. یادمه یه ما گفتن ساعت 5 عصر بزنید و من سرساعت میزنم نهایت نیم ساعت ممکن بود عقب جلو بشه. چون پروژسترون سرساعت باشه عملکردش بهتره. یه وعده اگه فراموش کردی مشکلی نیست ولی یه تایمی انتخاب کن و هرروز سره همون ساعت بزن. اگه هرروز ساعت 2 بزنی. فک نکنم مشکلی باشه. بازم میتونی تماس بگیری و ازمرکز بپرسی برا خاطر جمعی. ان شاالله مامان شدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خدمت تک تکتونمن سالهاست بدون هیچ اعلام نظری تاپیک های اینجارو میخونمالان سومین انتقال جنینم هست ...

سلام عزیزم ان شاالله که برا بارداری باشه. ولی اصلا نمیشه اعتماد کرد تا حداقل 14 روز از آخرین آمپول نگذره. باید آزمایش تیتر بدی که جوابش دقیقتره استرستم کمتره. ولی تیتر هم باید حتما دو روز بعد تکرارش کنی اگه دوبرابر شد. ینی مامان شدی. 

کسی توی ۳۸ سالگی ای وی اف مثبت داشته؟؟؟ چرا هیچکی نمیاد بگه مثبت شده تا دل ما هم یکم آروم بگیره؟

عزیزم چرا اینقدر استرس و ناراحتی داری فدات شم. 38 چیزی نیست که. من زن 55 ساله دیدم تو مرکز ناباروری که با ای وی اف باردار بود. و 45.46. 49 ساله همه مدل تو مرکز دیدم خداروشکر. توکل کن بخدا و با عزم راسخ برو درمان شروع کن. منم گاهی ناامید میشدم از درمان. ولی وقتی خانومایی بااین سن میدیدم باردارن و ماه 8 بارداری. امیدوار میشدم و مطمئن هستم خدا بالاخره به منم میده. تو فامیل  خیلی دیدم از 40 ساله باردار شدن یکیش جاریم. طبیعی هم باردار شدن. شما هم برو نهایت دوسه مرتبه پانکچر میشی جنین جمع میکنی بعد انتقال میدی. یا اگه با همون باراول چندتا جنین تشکیل شد که برات انتقال میدن. اصلا نگران نباش. فقط تغذیه ات سالم خوری باشه. 

من مشکلم اینه که تخمکام رشد نمیکنه بنظرتون با این دلیل با ای وی اف جواب میگیرم؟ اونم تو این سن

عزیزم‌به‌‌پیج‌فلوارا‌تاجیک‌مراجعه‌کنید‌خیلی‌خوب‌راهنماییتون‌میکنند

همسرمن‌۴سال‌زیرنظرپزشکا‌بادارو‌اسپرمش‌نهایت‌شد۴ملیون

ولی‌بااصلاح‌سبک‌فلورا‌که‌فقطم‌توپیجش‌گذاشته‌بود‌ما‌عمل‌کردیم

شد۱۶ملیون‌وجهششم‌بالارفت‌فقط‌مرفولوژی‌پایین‌بود

که‌اونم‌بهش‌که‌دایرکت‌دادم‌بهم‌راه‌کارداد

مطمئنا‌فلورا‌میتونه‌مشکلتون‌حل‌کنه

پسرم‌تومعجزه‌ی‌دستان‌پرمهرخداوندی‌درزندگی‌من👶🏻

سلام عزیزم. یادمه یه ما گفتن ساعت 5 عصر بزنید و من سرساعت میزنم نهایت نیم ساعت ممکن بود عقب جلو بشه. ...

سلام عزیز دلم 

ممنونم جواب دادی مهربونم 

انشاالله فعلا ک استراحتم عزیز دلم 

ولی یکمی در روز راه میرم

ولی دو شبه پاهام سرد میشه 

الآنم یکمی سینه هام تیر می‌کشه 

ولی می‌دونم بخاطر داروهاست

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام خدمت تک تکتونمن سالهاست بدون هیچ اعلام نظری تاپیک های اینجارو میخونمالان سومین انتقال جنینم هست ...

سلام عزیزم 

سیزده روز از انتقالت گذشته؟!

کسی توی ۳۸ سالگی ای وی اف مثبت داشته؟؟؟ چرا هیچکی نمیاد بگه مثبت شده تا دل ما هم یکم آروم بگیره؟

من سی و هشت ساله دوتا جنین تازه انتقال دادم 

ده روز دیگ منتظر باید باشم تا آزمایش بدم

ایشالا که مثبت بشی من از ته قلبم برات دعا میکنم عزیزم

فدات مهربون

باورت نمیشه حس پریودی دارم از اولش 

پاهام یخه

دقیقا مثل قبل پریودمم

همش سعی میکنم استرس نداشته باشم ولی نمیشه

ببین اصلا نگران نباش تو رویان ی خانوم چهل و هشت ساله سه قلو باردار شده بود آنقدر خوشحال بودن

من‌با۳تاانتقال‌منفی‌‌بالاخره‌درسن۳۷سالگی‌‌درچهارمین‌انتقالمثبت‌شدم‌‌خدابخواد۲۰ساله‌و۴۰ساله‌براش‌‌ندا ...

سلام خدا حفظش کنه برات عزیزن

جنینهاتون فریز بودن؟