2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7253910 بازدید | 695459 پست
یه چیز جالب هم بگم دکتر نصر مرکز مام که همه میشناسن و رو حرفش چیزی نمیگن به من گفت تعداد انتقالای من ...

عزیزم زمان ما هم ایشون اینطوری بودن سریع میگفتن... تخمک اهدایی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم ممنونم ،اون دوتارو انتقال دادم ومنفی شد ،دیگه برای همیشه قیدشو زدیم و قرار شد دیگه هیچوقت س ...

عزیزم خدارو شکر....

تا باشه از این اشانتیونا باشه به قول دکترم.....

منم سر پسرم که یهویی طبیعی باردار شدم دکتر گفت سر اولی خیلی اذیت شدی اینم اشانتیونش!!

میارکت باشه عزیزم سند مادر شدنت گوارای وجودت....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم جواب دادید. خداراشکر نتیجه گرفتید. خداعمر باعزت وطولانی بهتون عنایت کنه. ❤️🙏ادویه جات ک ...

فدات عزیزم....

ببین تاکید کردم با میگن ها کاریت نباشه....

با حرفهای منم کاریت نباشه....

من مثال زدم ببینی من مثل بقیه رفتار نکردم چون بدن من با بقیه فرق داشت....

من طبعم سرد بود رحمم سرد بود پس تا میتونستم گرمیجات خوردم حتی بعد انتقال حتی تو بارداریم تا ماه سوم بارداریم....

فقط ادویه جات تند استفاده نکردم اما ادویه و زردچوبه اینارو استفاده کردم غیر قاعده آور تمام گرمیجات رو استفاده کردم اما بازم میگم من چون طبعم سرد بود....

یکی طبعش گرم باشه شرایطتش فرق میکنه....

من دو تا انتقال اولم بعد انتقال سردیجات خوردم زیر شکمم یخ بود. باد واژن قبل و بعد انتقال داشتم....

اما انتقال سومم دیگه نه زیر شکمم یخ بود نه باد وازن داشتم....

من امروز میخوام برم سونو و آزمایش که اگه خدا خواست و همه چیز خوب بود برم تو سیکل انتقال به انرژی مثب ...

عزیزم اینا با دلامون کنار همیم نه با اسمامون....

پس عزیز دلم برات بهترین بهترینارو آرزو میکنم....

اگه کسی توصیه ای کمکی چیزی هست میشه بهم بگید من خودم مشکل ندارم مشکل از اسپرم هست شوهرم واریکوسل دار ...

عزیزم اولین و مهمترینش آرامش و بیخیالی بعد....

تغذیه سالم....

آب خوردن زیاد....

زندگی روتین با دور آهسته تر  نه استراحت مطلق مگر در شرایط خاص یعنی حتی استراحتم بودی پاشو تو خونه یه دوری بزن که خونرسانی اتفاق بیفته....

تغذیه مناسب طبعت باشه و از کسی تقلید نکن حتی از من....

بعد راهی برا سرگرم کردن خودت بعد انتقال پیدا کن که فرصت فکر کردن نداشته باشی....

همین قرصی ک گفتی فک کنم دکتر برام تجویزش کرد.چون گفتم درد دارم..هنوز استفاده نکردم..یعنی دهانه باز ب ...

عزیزم ایزوکسوپرین برای انقباضا میدن منم آخراش داشتم....

نگران نباش انشالله به سلامتی بغلش میکنی....

نه نزدن..چندبار گفتم امپول ریه بزنید.گفتن فعلن اینجا بمون ببینم وضعیتت چطو میشه.گفتن دیگه بچه ت رو ب ...

بتامتازون رو من هفته ۲۹ زده بودم نکران نباش به سلاکتی بغلش میکنی....

سلام خانم گلاخوبین؟؟؟میگم کسی درباره خراش اندومتر و PRP اطلاعی داره؟برای چه کسایی انجام میدن و چجوری ...

عزیزم من خراش با هیسترو انجام داده بودم منتها سه ماه بعدش انتقال دادم....

عزیزم خراش اونطور که من یادمه دکتر میگفت چون اطراف خراش التهاب ایجاد میشه اون ناحیه انگار شانش جذب جنین بالاتر میره....

یه همچین چیزی اگه اشتباه یادم نمونده باشه....

پی ار پی هم فکر کنم خونرسانی رو بالا میبرد اینو مطمئن نیستم چون خودم انجام نداده بودم....

اما بودن دوستانی که انجام دادن و مثبت شدن اما هستن کسایی که بدون اینام مثبت شدن....

سلام آره گلم خداروشکر مثبت شدم🥰🥰🥰

به به مبارکه عزیزم.....

گوارای وجودت....

به سلامتی بغلش(ون) کنی....

سلام دوستای خوبممن امروز ۱۴ انتقال جنین بودمآزمایش دادم بتام ۲۴ شدمنفی شدم یعنی

نه عزیزم منفی چیه مثبتی....

انشالله بالاترم میره....

دو روز دیگه حتما تکرار کن داروهاتم اصلا قطع نکن....

ما اون زمان بتای ۱۸ هم داشتیم که بالا رفت و مامان شد....

بتای ۳۶...

اینا بتاهای پایینی بودن قشنگ یادمه....