2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7253633 بازدید | 695455 پست
رفتم از خونمون قرصو اوردم و خوردم.چون اونروزی دکتر گفت صبح و شب بخور ازش..رفتم سونو انجام دادم .گفتن ...

خداروشکر عزیزم  دیگه خیالتم راحت شد،انشاله به سلامتی به بغلش کنی

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی فاطمه جان انشالله خیلی زود برای خودت محقق بشهخیلی التماس دعا دارم وضعیتم ثابت بشه

ان شاالله ثابت میشه و با دل خوش بغلش می‌کنی 😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چله دعای توسل 📋شروع چله 3شهریور 404پایان 12مهر4041ـhappygirlss✅2ـalaa✅3ـسپیدار✅4ـداداشم✅5ـنهال6467✅ ...

سلام عزیزم ممنون از محبتت خیلی وقته نی نی سایت نیومدم وقتی دیدم پیاماتو ک تو لیست مهربونیت بودم واقعا دلم گرم شد انشالله که نگاه مهربون خدا رو زندگیت باشه😘🥰🥰

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
عزیزم خوبی دخترت خوبه مگه یکماه پیش انتقال نداشتی ؟انشاءالله که مثبت میشی بازم سیکل نچرالی ؟

سلام گلم 

ممنونم 

شکرخدا اونم خوبه 

نه من پارسال برج 10 جنین فریز کردم 

دیروز تازه رفتم که برم توی سیکل انتقال 

دیروز دکتر سونو کرد قرار شد یازدهم سیکلم برم که ببینن میتونم دوباره سیکل طبیعی انتقال بدم یا نه 

دیگه امید به خدا 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    

سلام 

بچه ها چطور میتونم درخواست دوستی که داشتم وبهم پیام میدادیمو به اشتباه لغو کردم بر گردونم؟

نهال دوستم من دستم خورد لغو دوستی زدم دیگه نمیتونم پیدات کنم لطفا بهم پیام بده 😢😢

دوستان من سه روز پیش انتقال دادمسر خودمو گرم کردمولی یه ترس مبهمی هم دارم

منم امروز روز ۶ام انتقالم البته اگه بخوام روز انتقالو ساعت ۲ونیم بعداز ظهر انتقال دادم ،حساب کنم  میشم روز ۷

شما علائم دارید؟

منم امروز روز ۶ام انتقالم البته اگه بخوام روز انتقالو ساعت ۲ونیم بعداز ظهر انتقال دادم ،حساب کنم می ...

عزیزم انشالله مثبتی اره از روز انتقال حساب کن 

تو دوره انتقال هم علائم خاصی نداشتم فقط حس میکردم دارم پریود میشم 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

سلام دوستای خوبممن امروز ۱۴ انتقال جنین بودمآزمایش دادم بتام ۲۴ شدمنفی شدم یعنی

نه زنگ بزن به دکترت بگو. شاید کم کم میاد بالا. بعدش هم بروسونو یا بروپیش دمترت. داروهاراقطع نکن

❤️❤️

منم امروز روز ۶ام انتقالم البته اگه بخوام روز انتقالو ساعت ۲ونیم بعداز ظهر انتقال دادم ،حساب کنم می ...

سلام گلم

اصلا به علائم دقت نکن

اگر علائمی داری هم برای پروژسترون هست که داری مصرف میکنی

من مطلقا علائم نداشتم

همش دستم توی لباسم بود که ببینم سینه درد دارم یا نه، الانم که ۸ هفته هستم هیچ علائمی ندارم، فقط سینه درد دارم🤷‍♀️

خب خداروشکر. تا درد و انقباض نداری تا خونریزی نداری خودتو نگران نکن دارو تو بخور و استراحت کن ان شا ...

سسلام عزیزم امیدوارم حالتون خوب باشه و اینکه این دوره ایشالا مثبت بشی من این دوره نرفتم برای انتقال یعنی نشد که برم 

😉

سلام دوستای خوبممن امروز ۱۴ انتقال جنین بودمآزمایش دادم بتام ۲۴ شدمنفی شدم یعنی

اگر لکه بینی نداری

و بعد 48 ساعت تکرار کردی دوبرابر شده بود،  قطعا مثبته. داروتو اصلا قطع نکن. 

احتمالا یکی دوبار دیگه باید بتا رو تکرار کنی. 

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

عزیزم بعد از اولین انتقال منفی همه ی اینارو بررسی کردن Dfi ۲۵ بود وضعیت اسپرم تقریبا خوب بود خودمم ر ...

ای جانم من به تیکرت دقت نکردم....

مامانی که....

خدارو شکر....

به سلامتی بغلش(ون) کنی عزیزم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com