2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7252669 بازدید | 695437 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا از دهنت بشنوه دختر🙏🥹🙏والا نه🤷‍♀️فقط روز سوم انتقال بود فکر کنم که شب یهو دل درد گرفتم که گفت ...

من ۲۵ مرداد انتقال دادم یعنی امروز روز ۱۰ هستم

روز انتقال حساب نمیشه

چند تا جنین انتقال دادین؟ ۳ روزه بودن؟

من ۲۹ مرداد بود تاریخ انتقالمتازه اول راهم🤕🤕میشه از حالت ها و مراقبت هات بگی؟علائمت چی بود؟

انشالله که با نتیجه +++++ خوشحالمون میکنی 😍

من تا روز پنجم کلا پاهام یخ بود حتی جوراب میپوشیدم بازم یخ بود 

اما شکمم خیلی داغ بود از دل دردم که نگم برات خیلی دلم درد می‌کرد از روز هفتم تا دهم هم سمت راستم خیلی درد می‌کرد به حدی که میزد کشاله رانم 

لک لانه گزینی هم نداشتم  

قربونت برم زنده باشیتبریک میگم مامان شدنت رو فردا منتظر خبرهای قشنگتم

من فقط استرس دارم 😔

چون سابقه دوبار خارج رحمی دارم اصلا به این عددهای بتا اعتماد ندارم تا ساک بارداری رو نبینم 😔

انشالله که با نتیجه +++++ خوشحالمون میکنی 😍من تا روز پنجم کلا پاهام یخ بود حتی جوراب میپوشیدم بازم ...

انشالله به سلامتی بگذرونی دوران رو😍😍😍

نمیدونم چرا ولی از دیشب تا حالا دوبار لرز گرفته منو🤷‍♀️

یه جوری که پتو میکشم روم، درحالی که من درحالت عادی، اصولا آدمی نیستم که با پتو کاری داشته باشم

انشالله به سلامتی بگذرونی دوران رو😍😍😍نمیدونم چرا ولی از دیشب تا حالا دوبار لرز گرفته منو🤷‍♀️یه ج ...

مرسی عزیزدلم همچنین 🌹

من از خواب بیدار شدم دیدم لکه بینی دارم 😔😔😔

مرسی عزیزدلم همچنین 🌹من از خواب بیدار شدم دیدم لکه بینی دارم 😔😔😔

خیره انشالله

شاید لانه گزینیه

استرس نده به خودت لطفا

برات دعا می‌کنم اگر قابل باشم

حتما پیگیری کن ولی سعی کن آرامش خودت رو حفظ کنی البته که میدونم سخته