2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7252854 بازدید | 695438 پست
همونطور که بعضیاتون میدونیم سال ۴۰۳ دوبار انتقال دادم منفی شدوزنمو اوردم پایین حدودا هفت کیلواصلاح س ...

آره ما هم همینطوریم، مورفو هم با همون اصلاح سبک تا حدودی بهتر میشه ولی ما که همچنان نتیجه نگرفتیم، متاسفانه مورفو دارو نداره

شما آمپول واریوپپتیل نزدین دوره قبل از انتقال؟ چرا به من میگن باید بزنی؟ ازشون پرسیدم گفتند کلا همه ...

ولي به من نداد. گفت بين يك تا سه پريود بيا. يادته كه ويزيت آنلاين گرفتم. والا اصلا كارشون معلوم نيست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همونطور که بعضیاتون میدونیم سال ۴۰۳ دوبار انتقال دادم منفی شدوزنمو اوردم پایین حدودا هفت کیلواصلاح س ...

عزيزم ما اكثرا همين مشكل رو داريم. منم همسرم مورفوش يك درصد سالمه و خودم مشكلي ندارم. ولي خب تو ميكرو از ٩ تا جنين فقط ٢ تاش قابل فريز بود متاسفانه

عزيزم ما اكثرا همين مشكل رو داريم. منم همسرم مورفوش يك درصد سالمه و خودم مشكلي ندارم. ولي خب تو ميكر ...

یعنی واقعا یک نفرم درمان نشده مورفوش؟😭

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 برای بچه دوم ،خرداد ۱۴۰۳ انتقال دادم...  منفی شد💔دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔. خدایا شکرت سه ماه بعد از سقطم روز ۱۶ شهریور بیبی چکم مثبت شد خدایا صحیح و سالم تو آغوشم بذارش🤲🏻

ولي به من نداد. گفت بين يك تا سه پريود بيا. يادته كه ويزيت آنلاين گرفتم. والا اصلا كارشون معلوم نيست

اره یادمه. منم پرسیدم امروز گفتند بله ما کلا قبل از انتقال میدیم این امپول رو. تنها چیزی که میمونه ممکنه تخمدان من زیاد واکنش داده به داروها و اینها میخوان کنترل دست خودشون باشه.

این آمپول اثر تدریجی داره و تا ۲۸ الی ۳۰ روز اثرش رو بدن میمونه. تخودانها رو به حالت خاموش میبره.

من نزدم امپول رو چون فعلا نمیام این ماه واسه انتقال. 

عزیزم ماهم همانیم

خودم کیست، همسرم مورفولوژی 1یا 2و حرکت آ0 و دی اف آی لب مرز

به این چیزا فکر نکن چون خدا بخواد با همه این چیزا میشه.

برای که شد. حتی برای طبیعی هم دکتر گفت چون تعداد اسپرمش زیاده یه دوره داره بخوره بعد اقدام کنید

با مورفولوژی یک هم میتوننی ای وی اف کنین. مشکلی نداره، اونا اسپرمی که سالم هست رو انتخاب میکنن. جنین تشکیل ندادین تاحالا؟

شروع چله ی حدیث کسا شنبه

23فروردین 404

13شوال 46

این چله ی ‌من که هر روز یکبار حدیث کسا میخونم ب نیت حاجت روایی ی دوست

🌷لازم نیست شما بخوانید🌷

🤲🏻روز سوم بنیت حاجت روایی داداشم 🤲🏻

1-مارپلهههههه✅

2-ـzohrehjafari✅

3-داداشم✅

4-ـataitalebi

5-ـavaaajon

6-سپیدار

7ـملکهقبلش

8ـالادیا

9ـ.mamannazninanadaryan

10- زهراعروس

11ـ.razliilaa

12-ـamirisara

13-ـ۵golnarges

14-زلیخا 1402

15-

16.٫-

17-

18-

19-

20-

21-

22-

23-

24-

25-

26-

27-

28-

29-

30-

31-

32.

33-

34-

35-

36-

37-

38-

39-

40-

41.خودم

🌼هرکس مایل تو چله باش تک کنه 🌼

لطفاً تک کنین (صدام کنین)

دوشنبه

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

شروع چله ی حدیث کسا شنبه23فروردین 40413شوال 46این چله ی ‌من که هر روز یکبار حدیث کسا میخونم ب نیت حا ...

من بلد نیستم تگ کنم.یبار کفتم چکار کنم ابی بشه.کسی توضیح نداد..هرکاری میکردم ابی نمیشد