2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7253970 بازدید | 695462 پست
سلام عزیزم خوبی؟ بچه ها یادتونه نسرین دوقلو پسر باردار بود قرار بود آذر یا دی ماه ۱۴۰۱ زایمان کنه. ا ...

سلام عزیزم شما خوبین 

میشناسمش ولی خبر ندارم ازش 

رفتن نینی پلاس ی همچین چیزی 

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

سلام به همهخانمایی که پانکچر شدین یه سوال دارمچند وقت قبل از پانکچر مکمل مصرف میکردین؟ میخوام بدونم ...

دوماه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم جالب اینه ما مشکل داشتیم شاید باورت نشه همسرم آخرین آزمایش که دوسال پیش داد مرکز مام بود ...

بعد از دو سال اومدم اینجا حس عجیبی دارم انگار ب آینده سفر کردم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بعد از دو سال اومدم اینجا حس عجیبی دارم انگار ب آینده سفر کردم

من کاملا یادمه شمارا 

نسرین دوقلواش از ی جنین شد 

شروع چله ی دعای سریع الاجابه امام علی

سه شنبه 13رجب 1446=25دی 403

اَللّهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ بِاِسْمِکَ الْعَظیمِ الْأَعْظَمِ الْأجَلِّ الْأَکْرَمِ الْمَخْزُونِ الْمَکْنُونِ النُّورِ الْحَقِّ الْبُرْهانِ الْمُبینِ الَّذی هُوَ نُورٌ مَعَ نُورٍ وَ

نُورٌ فی نُورٍ وَ نُورٌ عَلی کُلِّ نُورٍ وَ نُورٌ فَوْقَ کُلِّ نُورٍ وَ نُورٌ تُضیی‌ءُ بِهِ کُلُّ ظُلْمَهٍ وَ یُکْسَرُ بِهِ کُلُّ شِدَّهٍ وَ کُلُّ شَیْطانٍ مَریدٍ وَ کُلُّ جَبّارٍ

عَنیدٍ لاتَقَرُّبِهِ اَرْضٌ وَ لایَقُومُ بِهِ سَماءٌ وَیَاْمَنُ بِهِ کُلُّ خائِفٍ وَیَبْطُلُ بِهِ سِحْرُ کُلِّ ساحِرٍ وَبَغْیُ کُلِّ باغ وَحَسَدُ کُلُّ حاسِدٍ وَیَتَصَدَّعُ

لِعَظَمَتِهِ الْبَرُّوَ الْبَحْرُ وَیَسْتَقِلُّ بِهِ الْفُلْکُ وَ حَتّی حینَ یَتَکَلَّمُ بِهِ الْمَلَکُ فَلایَکُونُ لِلْمَوْجِ عَلَیْهِ سَبیلٌ وَ هُوَ اسْمُکَ الْأَعْظَمُ

الْأَعْظَمُ الْأَجَلُّ الْأَجَلُّ النُّورُ الْأَکْبَرُ الَّذی سَمَّیْتَ بِهِ نَفْسَکَ وَاسْتَوَیْتَ بِهِ عَلی عَرْشِکَ وَاَتَوَجَّهُ اِلَیْکَ بِمُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَ

اَسْئَلُکَ بِکَ وبِهِمْ اَنْ تُصَلَّیَ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ اَنْ تَفْعَلَ ب هر حاجت قلبی

1-نهال 6467✅

2-مهتاب 444✅

3-نگار 80✅

4-ویهان  ✅

5-داداشم✅

6-فردایی روشن

7-هپی گرلز

8-سپیدار جوجو

9-آسمان 1402

10-آلا

11-جودی

12-.س1367

13-نسا 66

14-نینی گلووو

15-آهسته

16-پنج گل نرگس

17-قاصد14

18-فاوالی favali

19- 2آفتاب

20-روز710

21-شروین 68

22-سحربانو68

23-دنیای سکوت

24-ررررررر

25-زلیخا 1402

26-ملکهقبلش

27-زهراعروس

28-زیزیگولو

29-می.. merino

30-

31-

32-

33-

34-

35-

36-

37-

38-

39-

40-

41-خودم

عزیزم hmg زدی یا hcg؟ چون اچ ام جی اصلا بی‌بی رو مثبت نمیکنه. ولی اچ سی جی اگه 14 روز از تزریقش نگذش ...

قربونت دهنت بشم عزیز دلم دورت بگردم راست میگی ؟؟؟

اره من hmg زدم پونزده روز پیش 

توروخدا راست میگی خیالم راحت باشه ????

عزیزم hmg زدی یا hcg؟ چون اچ ام جی اصلا بی‌بی رو مثبت نمیکنه. ولی اچ سی جی اگه 14 روز از تزریقش نگذش ...

بی بی هام تا روز ۶ انتقال منفی میشد 

از روز ۷ به بعد همش هاله خیلی واضح میندازه همون لحظه

وااااای خدا باورم نمیشه انگار رو ابر هام من چجور میتونم ازت تشکر کنم که اومدی و خیالمو راحت کردی قربونت

انشاالله هرچی از خدا میخای بهت بده عزیز دلم دوست دارممممم

۶ تا بی بی چک دادم هم صبح هم بعدازظهر همش زود هاله میندازه یعنی مثبتم دیگه اره؟؟؟؟

سلام من امروز یازدهم بی بی زدم منفی شدشما چی عزیزم؟

من بی بی نزدم

روز ۹ هستم

ولی علایمی دارم

هر چند ممکنه از تاثیر دارو باشه

مثلا نسبت به بوها تیز شدم

شکمم بزرگ و کمی سفت شده 

یبوست شدید گرفتم

وسینمم کمممی متورم

شما هم هنوز ناامید نباش .باز بعد دو روز بی بی بزن.

😉