2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7253108 بازدید | 695440 پست
ینی تا پروژسترون می‌زنیم پریود نمیشیم؟!

نه دیگه ولی ممکنه برای بعضیا لک بیاره که شیافو بیشتر میکنن و اینکه دکتر اروم اروم داروها قطع میکنه یهو قطع کنه خطرناک ممکنه خونریزی پیش بزاد خیلیا تست منفی میشه قطعش میکنن میفتن خونریزی بعدآزمایش میدن مثبت سریع باید دارو شروع کن که قطع بشه برای اینه میگه مستقیم آزمایش اگه منفی بود قطع کنید

مشتاقانه منتظرتم عزیز دلم😍خدا نگهدارت باشه
نه دیگه ولی ممکنه برای بعضیا لک بیاره که شیافو بیشتر میکنن و اینکه دکتر اروم اروم داروها قطع میکنه ی ...

من درد داشتم امروز زیاد ولی لک نداشتم چند تا عطسه نابم زدم😂😂😂😂😂

من کلا یک شیاف پروژسترون استفاده میکنم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باش عزیزم میرم فقط از روز اول تا سوم پریود تا روز انتقال معمولا چقد طول میکشه؟؟

فدات گلم. من خودم 5 ماه گرفتار این بودم که ضخامت بالا نمی‌رفت هربار کلی دارو میگرفتم وارد سیکل میشدم درنهایت کنسل میشد. پروسه نامعلومیه. 

از  دوم قاعدگی معمولا دارو میدن روز 9 یا 10 سونو میگیرن براساس همون سونو و ضخامت آندومتر. دوز داروها تو تنظیم میکنه. برا بعضیا زود ضخامت به حد نرمال میرسه ممکنه روز 14 برسه و انتقال میدن. بعضیا بیشتر حتی من دیدم روز 23 سیکلم دکتر انتقال داده. و مثبت شدن. اینم نگو بار اول نمیگیره. اصلا ربطی به بار اول یا چندم داره. بدنت آماده باشه و خدا هم برات خواسته باشه همون باراول میگیره. فقط. گرمی زیاد یا سردی زیاد نخور.گرمی وسردی درکنار هم بخور متعادل بشه طبعت. و ویتامین دی3 هم باید نرمال باشه خیلی کمک میکنه به مثبت شدن. امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم. 

اینم الان زدم ببینید دلم آشوبه چرا اینجوری میکنه خدا باهام ای خدا کسی بوده روز ۱۱ انتقالش بی بی الکی ...

عزیزم hmg زدی یا hcg؟ چون اچ ام جی اصلا بی‌بی رو مثبت نمیکنه. ولی اچ سی جی اگه 14 روز از تزریقش نگذشته باشه مثبت کاذب میده. شما هم نگران نباش. سعی کن شب زیاد آب نخوری که ادرار رقیق نشه و صبح با اولین ادرار چک کنی دقیق نشون میده. 

سلام به همهخانمایی که پانکچر شدین یه سوال دارمچند وقت قبل از پانکچر مکمل مصرف میکردین؟ میخوام بدونم ...

عزمزمه اگه ۳ تا ۴ ماه قبل پانکچر مکمل مصرف کنی عالیه در کنارش از طب سنتی هم کمک بگیر واقعا نتیجه میده

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی و ربی من لی غیرک / خدایا شکر برای هدیه قشنگت

فدات گلم. من خودم 5 ماه گرفتار این بودم که ضخامت بالا نمی‌رفت هربار کلی دارو میگرفتم وارد سیکل میشدم ...

عزیزم یعنی ۵ بار سیکلت کنسل شد؟ 

آخر سر چیکار کردی که ضخامتت اوکی شد ،منم این مشکل دارم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام بچه هامن خجالت می‌کشیدم بگم اما مجبور شدممن دیشب تو خواب .....با درد شکم بیدار شدم از خوابحالا ...

سلام عزیزم بی رودربایستی بگو. ارگاسم شدی؟ طبیعیه میگن خونرسانی تو رحم زیاده اینجوری میشه. مشکلی پیش نمیاد

سلام بچه هامن خجالت می‌کشیدم بگم اما مجبور شدممن دیشب تو خواب .....با درد شکم بیدار شدم از خوابحالا ...

سلام عزیزم بی رودربایستی بگو. ارگاسم شدی؟ طبیعیه میگن خونرسانی تو رحم زیاده اینجوری میشه. مشکلی پیش نمیاد

سلام عزیزم بی رودربایستی بگو. ارگاسم شدی؟ طبیعیه میگن خونرسانی تو رحم زیاده اینجوری میشه. مشکلی پیش ...

🙈🙈🙈🙈اره

تا یک ساعت پیش درد داشتم زیاد

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
من درد داشتم امروز زیاد ولی لک نداشتم چند تا عطسه نابم زدم😂😂😂😂😂من کلا یک شیاف پروژسترون استفاده ...

من سری قبلی نهم لک داشتم فک کردم لانه گزینی اصلا مزخرفه اینسری دعا کردم‌نیاد هیچی 

مشتاقانه منتظرتم عزیز دلم😍خدا نگهدارت باشه
مرسی عزیزم جالب اینه ما مشکل داشتیم شاید باورت نشه همسرم آخرین آزمایش که دوسال پیش داد مرکز مام بود ...

سلام سلام

خوبی عزیزم؟ منو یادت هست؟ تا جایی ک یادم میاد بچه ی اولت رو یکی دو ماه بعد از من باردار شدی.

وای چقد برات خوشالم مبارکتون باشه😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻