2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7253978 بازدید | 695463 پست
اگه امکانش رو داری مرکزی که میری رو عوض کن واقعا هر مرکز یه روش متفاوت داره ممکنه درمانِ یکی برات بی ...

انتخاب مرکز خیلی مهمه.

اینکه تیمش با تجربه و حرفه ای باشن

از دکتر تا ماما و جنین شناس

😉

کسانی ک با الهام نقشینه اصفهان ivfو انتقال داشتن آیا دکتر بعد انتقال آمپول هم میده یا فقط شیاف هست؟؟

فرق‌داره‌من‌اولین‌انتقالم‌شیاف‌دادانتقالای‌بعدی‌آمپول‌بهشون

گفتم‌نمیشه‌شیاف‌بدیدگفت‌آمپول‌اثرش‌بیشتره

پسرم‌تومعجزه‌ی‌دستان‌پرمهرخداوندی‌درزندگی‌من👶🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه امکانش رو داری مرکزی که میری رو عوض کن واقعا هر مرکز یه روش متفاوت داره ممکنه درمانِ یکی برات بی ...

نمیدونم چرا دست و دلم نمیره که دوباره بخام انتقال بدم نمیدونم چرا نمیتونم بپذیرم دست خودم نیست انگار خنثی شدم

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "شهریور به امید خدا باردار میشم و یه فرزند تپلی و سفید و خوشگل خرداد۴۰۵توبقل مامانو باباشه.برام دعا کنید

بهمن برو و اگر نتونستی بمون فروردین حتما برو

عزیزم فروردین تایمی ک برای انتقال بتونم برم تعطیلات هست میفته برا اردیبهشت. 

دیگه بعد دوهفته ک انتقال دادیم وباردار نبودیم که دارو لازم نیست مصرف کنیم که تا ماه رمضون ادامه پیدا کنه مثلا من تا 7 اسفند معلوم میشه ک باردارم یا نه ولی نکته به تاخیر میفته پریودی؟؟ 

سلام دوستان من ماه دی میتونستم برم انتقال بدم ک نرفتمماه بهمن میتونم انتقال بدم ولی چنتا مشکل دارم 1 ...

سلام عزیزم بنظر من قبل ازعید برو بقیه چیزایی که گفتی فقط حاشیه. اس. برو تا زودتر مادر بشی. تازه تو سیکل قرار بگیری تا حالا داروهای انتقال اثر کنه ضخامت نرمال باشه و خیلی فاکتورهای دیگه نرمال باشه. تا بتونی انتقال بدی. الان بری زمان ازدست نمیدی موفق باشی

سلام عزیزم بنظر من قبل ازعید برو بقیه چیزایی که گفتی فقط حاشیه. اس. برو تا زودتر مادر بشی. تازه تو س ...

منم‌موافقم من تنقال قبلیم دوماه فقط به خاطر ضخامت کنسل شد

مشتاقانه منتظرتم عزیز دلم😍خدا نگهدارت باشه
چرا مبنا رو گذاشتی رو منفی شدن؟؟؟

راستش اولین باره میخوام انتقال بدم و شنیدم ک باز اول زیاد شانس ندارم ولی مبنا رو نگذاشتم رو منفی 0شدن میگم مثلا منفی بشه فلان میشه مثبتم بشه ب امید خدا ک عالیه

تست نزدم‌گفتم شنبه فدات فردا صبح میزنم‌فعلا از صبح انقد سرگیجه سردرد داشتم دراز کشم همش

منم صبح بیدار شدم سرگیجه تهوع حالم خیلی بد بود الان کمی بهترم

ولی رحمم تیر می‌کشه کماکان

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...