2777
2789

تقریبا تمام سریال‌هایی که دیدم از تولیدات ترکیه بهتر بودن. اصلا سبک و استایل من نیستن این داستان‌ها و فیلمنامه‌ها

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غنچه های زخمی رو من خیلیییی سال پیش دیدم بیشتر غمگین بود .. سریال ترکی ای که من عاشقشم قضاوته درحدی که دلم میخواد دوباره ببینمش .. واقعا اگه ببینید بازیگرا عالی سناریو عالی آدم کیف می‌کنه .. عاشقشم باورم نمیشه عاشق یه سریال ترکی باشم ولی هستن

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

چی میبینید

تقریبا هرچیزی می‌بینم. ولی میگم ترکی اصلا با ذائقه‌ام جور نیست. به نظرم واقعا زیادی کش میان و آب می‌بندن توش.

بیشتر آمریکایی می‌بینم و اغلب جنایی و معمایی.

البته الان دارم یه چیز درام می‌بینم. Big little lies. کاراکترهاش منو یاد نی‌نی سایت میندازن😂 از نظر روانشناسی هم یه چیزایی یاد میده.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

خب داستانش چیه چطوریه؟

جنایی پلیسیه اگه به این ژانر علاقه داشته باشید یه کمم  بعضی جاهاش غمگینه ولی پایانش عالیه.. سه فصله و فک کنم کلا ۹۴ قسمت ..من اصلا فیلم طولانی نمی‌بینم ولی این اگه چند فصل دیگه هم بود می‌دیدم. زمان پخش خودش نه فقط توی ترکیه ،تو دنیا سروصدا کرد ...

حول زندگی چند تا دادستان و وکیل و افسر پلیس و اینا میگذره کلا یه سمت خانواده همه پلیس اینا یه سمت خانواده شر درست میکنن.. پرونده خب میکنن معماییه وای خدا عاشقشم 😭

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚