2777
2789
عنوان

دخترعممممم

202 بازدید | 9 پست

دوستش ی اقایی رو بهش معرفی میکنه واسه ازدواج اینا همو دیدن خوششون اومده از هم ۶ ماه باهم حرف زدن و ۵ جلسه رفتن مشاوره دختر عممم میگه هم اخلاقش خوبه و هم عقایدش خونه و ماشینم داره درامدش ماهی ۳۰تا۴۰ تومنه و ساکن تهرانه تنها مشکلی که داره اینه ۱۵ سال اختلاف سنی دارن و اقا گفته بچه نمیخام  دختر عمم۲۳ سالشه و اقا۳۸ سالشه حالا میترسه بعدا این اختلاف سنیه مشکل ایجاد کنه

کسایی که این اندازه اختلاف سنی دارین زندگیتون چطوریه؟ این مشکل پیش نمیاره؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما مشکل پیش میاره 

چند وقت پیش یه تاپیک بود که براشون مشکل ایجاد شده بود 

اینایی که میگن سن یه عدده فقط یه چیزی شنیدن ،سن عدد نیست سن خیلی مهمه ! دخترعمت ۲۳ سالشه سنی نداره! چرا باید با یه آدم ۴۰ساله ازدواج کنه!!! مگه شوهر قحطیه 

قول اخلاقشو خورده میگه اخلاقش خوبه بسه😑

اخلاق مهمه ولی نه برای دختر ۲۳ ساله ای که هنوز کلییی فرصت داره ، با کدوم عقلی م۰یگه اخلاقش خوبه و میخواد از سن و اینکه تازه بچه هم نمی‌خواد کنار بیاد ؟ هرچقدر اخلاقش خوب باشه ولی بعداً می‌تونه کلی اختلاف نظر بینیشون باشه