بیاید بگید ببینم الان من مقصرم واقعا؟
من یه دوستی داشتم مثلا اسمش زهرا خیلی باهم جور بودیمو خونه هم رفت و آمد داشتیم خلاصه خانواده ها آشنا بودن و همه چی
یروز بعد امتحانمون رفتیم خونه مامان بزرگم نهار من و زهرارو دعوت کرده بود
همه چی اوکی بود تا زمانی که بابا بزرگم اومد
در کل آدم صمیمی هستش
با زهرا احوال پرسی میکردنو اینا من رفته بودم تو آشپزخونه یلحظه
اومدم دیدم زهرا یجوریه رنگش رفته و اینا
گفتم چیشده
گفت بابا بزرگت میخاست منو ببوسه
گفتم خو همیشه بوست میکنه بخاطر صمیمیتش گفت نه از لب 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
گفتم چجوری گفت لپمو که بوس کرد داشت میرفت سمت لبم اجازه بهش ندادم
خیلی عصبی شدم اما اون لحظه چیزی نگفتم دیگه حرفشم نزدم بخاطر زهرا به زهرا هم گفتم که ولش کن و خلاصه عصر رفت خونشون
اینم بگم همون روز یکی از دوستای دیگمون مثلا اسمش حدیث باهامون تماس گرفت ( ببخشیدا ولی بسیارررر آدم حر.و.مز.اده و حرف ببر و بیاریه این دوستمون)
خلاصه زنگ زدو میگفت چخبر و اینا ما بهش جریانو گفتیم همین جریان بابا بزرگمو
دیگه گذشت تا چند وقت پیش من با این حدیث بیشعور بیرون بودیم حدیث بهم گفت چخبر از بابا بزرگت از من خوشش نمیاد و اینا جور شم باهاشو اینا؟؟ به شوخی میگفت منم به شوخی گفتم نه فعلا با زهرا جوره ( همون دوستم که بابت بزرگم میخاست اون حرکت زشتو انجام بده)
اره خلاصه منم اینو با شوخی گفتم در حالی که خودم هروقت به این موضوع فکر میکنم عصبی میشم
حالا امروز زهرا پیام داد کلییییی بد و بیراه گفتن کلی بی احترامی که چرا میری پیش بقیه حرف این موضوع رو میزنی ( همون حرفیو که به شوخی پیش اون حدیثه زدم و حدیث خر اومده پیش این زده و با مدل خودش تعریفش کرده واسه زهرا ) و انگار تو خانواده شما یچیز عادیه و ( من منکر کار کثیف بابا بزرگم نمیشه اما چرا به بقیه خانوادم توهین کرد؟) و اره خلاصه خیلی کصخلی و برو گمشو حالتو ندارم و دلم میخواست این بلا سر خودت بیاد و کلی بی احترامی دیگه
منم با نهایت احترام صحبت کردم و گفتم کار پدر بزرگم چه دخلی به من داره آخه مگه من خواستم مگه من کردم من چه میدونستم آخه همچین میکنه
و در نهایت گفتم اوکی بی احترامی های امروزتو یادم نمیره و خوبه آدم فکر این باشه یروزی میخاد تو روی یکی نگاه کنهو خوش گذشت خداحافظ
حالا سوال من اینه مگه من مقصر بودم که بخاطر کار یکی دیگه و حرف یه رفیقی که خودش میدونه چقدر دنبال حرف و داستانه و بد رفیقاشو پیش هم میگه
بخواد این حرفارو به من بزنه و ما قطع ارتباط کنیم؟؟
هوفففف