2777
2789
عنوان

کمبود

123 بازدید | 14 پست

خانما من واقعا  کمبود محبت دارم از جانب شوهرم  خیلی شدیده . توشهر غریبم  هفت سالی هست ازدواج کردیم و ی دختر داریم ۴ساله شوهرم محبت کلامی نمیکنه سرم داد میزنع با کوچکترین چیزی اصلا براش مهم نی شب ساعت۱۱شب میرم درمغازع  هیچوقت کمک حالم نیست  اشغالا خریداهمه بامنه. چیزی رو گم می‌کنه میندازه گردن من تو رابطه هم  اصلا معذرت میخام به ارگاسم نمیرسم  و اینم یه کمبوده از نظر مالی بشدت ضعیفم کمبود پول و لباسهای زیادی رو.دارم کارگرم هست  دلم میخاد بینیمو عمل کنم دندونام درست کنم دلم توجه میخاد یکیو میخواد روم غیرت داشته باشه. راه حلی بجز جدای دارین 

بچه هارو بنداز گردنش بگو تو بچه هارو نگهدار من میرم بیرون مثل مرد کار میکنم شاید به غرورش برخورد یه تکونی داد

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

بچه هارو بنداز گردنش بگو تو بچه هارو نگهدار من میرم بیرون مثل مرد کار میکنم شاید به غرورش برخورد یه ...

ی مدت کار کردم والا همش خرج خونه شد و قرض با دخترم میرفتم سرکار شوهرم سفت چسبیده به کارش سفتااا ینی حقوقم  بش نمبدن ولی یکسره سرکارع. الان بگم بش من مردم تا تایم کارش تموم نشه نمیاد خونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشر ضعیف جامعه اکثرا این مشکلات رو دارند فقط تنها کاری که میتونی بکنی باید سعی کنی با کمبودها کنار بیایی

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

ی مدت کار کردم والا همش خرج خونه شد و قرض با دخترم میرفتم سرکار شوهرم سفت چسبیده به کارش سفتااا ینی ...

پس دوتایی کار کنید یک حقوق بره برای حورد و خوراک و قسط

اون یکی رو خرج احوالات خودتون کنین ماهم همینیم باهم کار می‌کنیم زمونه سخته 

سعی کنین شغل شوهرتون رو عوض کنین جایی که حقوق بالاتری داشته باشه حداقل قانون کار رو بدن

پس دوتایی کار کنید یک حقوق بره برای حورد و خوراک و قسطاون یکی رو خرج احوالات خودتون کنین ماهم همینیم ...

اصلا ازاین شرکت در نمیاد به هیچ عنوان چسبیده بش هیچی هم ندارع 

کارش چیه مگه شاید واقعا حقوقش نمیکشه 

منم وضع مالیمون زیاد اوکی نیس مثلان باید دندونامو درس کنم ولی نمیتونم شوهرم قول داده تا کارش خوب بشه برام درست کنه منم دارم صبر میکنم 

اگه شرایتشو داری تو برو سرکار 

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

کارش چیه مگه شاید واقعا حقوقش نمیکشه منم وضع مالیمون زیاد اوکی نیس مثلان باید دندونامو درس کنم ولی ن ...

کارگرع شرکتیه و  اصن حقوق درستی نمیگیره حاضر نمیشه بیاد بیرون از این شرکتم. اصن نمیاد میگ‌جای دیگ کار اینجور نیست 

کارش چیه مگه شاید واقعا حقوقش نمیکشه منم وضع مالیمون زیاد اوکی نیس مثلان باید دندونامو درس کنم ولی ن ...

کارگرع شرکتیه و  اصن حقوق درستی نمیگیره حاضر نمیشه بیاد بیرون از این شرکتم. اصن نمیاد میگ‌جای دیگ کار اینجور نیست 

بیفایدس متاسفانه یا من بلد نیستم

هنوز دستت نیومده

ببین خدا آدمارو لخت فرستاد روی زمین

آدم با همین زبون صد ها قرن از انقراض خودش جلوگیری کرده پس حتما فایده داره زبون رو دست کم نگیر 

با عسل راحت تر میشه مگس گرفت

کارگرع شرکتیه و اصن حقوق درستی نمیگیره حاضر نمیشه بیاد بیرون از این شرکتم. اصن نمیاد میگ‌جای دیگ کا ...

راست میگه واقعا بخدا کار خیلی کم شده اگه بیات بیرون کجا کار کنه اونوقت 

کجایی هستین

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

آخه تاکی ۲۷سالمع چندسال تحمل کنم

خب سرنوشت ادمها یه جوره بعضیهاش که دست خودمون نیست مثل انتخاب خانواده پدری 

بعضیهاش هم که انتخاب خودمونه میشه باز تغییر داد مثل خونه و ماشین ولی بعضیهاش که هم انتخاب خودمونه و هم نیست ولی سخت میشه تغییر  داد همین ازدواجه

حالا با گفتگو و هم اندیشی با شوهرت سعی کنید تغییرهای تو زندگیتون بدید لااقل زندگی جذابتر و شیرین تری داشته باشید

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*