2777
2789
عنوان

بابام جلوی همه خوردم میکنه

418 بازدید | 40 پست

بار اولشم نیس 

اصلن زره ای اهمیت ندارم براش

داشتیم در مورد آتش بس ایران اسرائیل حرف میزدیم

بعد گفت احتمال فریب هست

من گفتم تازه میگی احتمال فریب هس!خب معلومه

بعد جلوی عروسو و دامادا اومده بالا سرم میگه تو اصلن میدونی فریب چی هس چجوری نوشته میشه ولم نمیکرد گیر داد بگو فریب چی هست اصلم

عین بچه های دو ساله

بدبخت اخبار زده الهی بمیره زود تر بحق علی

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوادم همش ضایعم میکنن

اولین بار نیس

تا حرفی به مزاقشون خوش نیاد هر چی تو دهنشون میاد میگن

همشم تو مسجدو قرآنن

ر.یدم تو هر چی جانماز آبکش مسلممون نما الکی 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

از این آدما که فک میکنن از همه بیشتر میدونن ولی خیلی ببخشید چس مقدارم حالی شون نیس حالم بهم میخوره. خودمم دارم یکی شونو متاسفانه.

ای که خاکِ اَقدامِ تو ؛ سرمه‌ی چشمِ من💗. | اللّٰھُمَ‌عجلْ‌لِّوَلیڪَ‌الفࢪَج♥🌿.

نکته مهم اول تو بودی که گیر دادی بهش و به جوری کوبیدیش که اره تازه فهمیدیم و فلان 

درثانی خودتم مثل ندرت هستی فکر نکن فرق داری 

هرچی بیشتر بزرگ سی میفهمی

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙   مامان آینده  علی اکبر و ابراهیم اگر خدا خواست بچه آخری علی اصغر 😅                                                              

نکته مهم اول تو بودی که گیر دادی بهش و به جوری کوبیدیش که اره تازه فهمیدیم و فلان درثانی خودتم مثل ن ...

پدرت

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙   مامان آینده  علی اکبر و ابراهیم اگر خدا خواست بچه آخری علی اصغر 😅                                                              

سعی کن هیچی نگی

من کل روز ازشون جدام دو کلمه حرفم نمیزنیم

اینم سر سفره پیش خواهر برادرا گفتم همچین بهش بر خورد میخاس بگه مثلن خیلی میدونه

احمق 

بابات بمیره ؟؟؟ من یبار اینو گفتم بابام مرد بعدش همه زندگی من بهم ریخت از نبود بابام هر ناکسی زد توی سرم شوهرم ۳متر زبونش دراز شد ... فقط چون بابام نبود ... زمینو چنگ زدم ناله و فریاد کردم اما دیگه برنگشت و من داغون شدم و هلاک