2777
2789
عنوان

کمکک بیاین ی لحظه

48 بازدید | 9 پست

واقعا ب نظرتون نیاز دارم من با یکی اشنا شدم برای ازدواج داریم اشنا میشیم و اون هرروز میگه همو بیینیم و تلفنی هم درارتباطیم برای اینک شناخت بهتر بیشتر داشته باشیم فقط درحد صحبت ب نطرتون با هرروز بیرون رفتن از چشمم نیمفام براش عادی بشم؟؟یا باعث صمیمت بیشتر میشه بینمون؟؟اخه نمیخوام وقت ازاد خالیش با دوست رفیق پر کنه ک براش عادی بشه دوست رفیق بازی عادت کنه چیگار کنم واقعا نمیدونم شما نطرتون چیه طبق تجربه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون باشه عیسی مسیح تو باشی حضرت مریمباز هم هر روز دیدن بهترین رابطه رو هم خراب میکنه

چرا از چ نظر خراب میکنه؟؟؟من واقعا با سیاستی میستم اصلا سیاست بلد نیستم نمیدونم باید چیکار کنم چ جور رفتار گنم

چرا از چ نظر خراب میکنه؟؟؟من واقعا با سیاستی میستم اصلا سیاست بلد نیستم نمیدونم باید چیکار کنم چ جور ...

دیگه بدتررر

اصلا هر روز نرو بیرون 

صمیمیت بیش از اندازه خوب نیست اونم اول راه

این هر روز دیدنه باید بعد از دل باختنتون به همدیگه باشه یعنی وقتی باشه که واقعا هردو دل دل میکنین که همو ببینین نه الان بزار اوج بگیرین یکم

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

دیگه بدتررراصلا هر روز نرو بیرون صمیمیت بیش از اندازه خوب نیست اونم اول راهاین هر روز دیدنه باید بعد ...

از نظر دوست داشتن همدیگرو دوس داریم واقعا ولی همش این فکر میاد تو سرم ک نکنه نبودنم عادی شه واسش وقتشو با رفیق بازی چیزای دیگ پر کنه از من خسته شه از ی طرفم دلم نمیخواد براش عادی و تکراری بشم

از نظر دوست داشتن همدیگرو دوس داریم واقعا ولی همش این فکر میاد تو سرم ک نکنه نبودنم عادی شه واسش وقت ...

اتفاقا باید از این بترسی که بودنت براش عادی بشه این بدتره

اتفاقا خیلی از این عادی شدن میترسم

پس نباید هرچی میگه وا بدی

از همین اول میختو بکوب که تو صاحب نظر هستی 

بگو به نظرم هر روز زیاده هر دو کارو زندگی خودمون رو داریم دوست ندارم به اشتباه بیش از حد وابسته همدیگه بشیم اصلا شاید آدم هم نبودیم اونوقت با این همه خاطره که ساختیم این انسی که گرفتیم چی میشه اونی که آسیب میبینه دختره طبق معمول