2777
2789
عنوان

دوستم يهويي باهام حرف نزد ديگ

126 بازدید | 12 پست

دوازده سال باهم دوست بوديم من خانواده امم بيشتر دوسش داشتم از پارسال خيلي كم پيام ميداد يني من هميشه پيام ميدادم و حتي بهش گفتم بريم بيرون ولي گفت شيفتام طولاني شده نميرسم، منم پيام ندادم و هيچ خبري ازش ندارم 

ديشب خواب ديدم مرده تو خواب ضجه ميزدم از صب حالم گرفته اس نميدونم بهش پيام بدم يا نه

نگرانشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا یه چی ازت دیده که رابطه ۱۲ ساله رو تموم کرده 

یا یه آدمی شده که کلا جال و حوصله رابطه با کسی و نداره 

یا تو شرایط بدیه که توام اینطوری خواب دیدی 

نمی‌دونم والا 

اگه پیام نمیده توام برا رابطه تلاش نکن 

یا اینکه یه پیام بده ببین خوبه 

این کاربری دست دوتا قاتله 
یا یه چی ازت دیده که رابطه ۱۲ ساله رو تموم کرده یا یه آدمی شده که کلا جال و حوصله رابطه با کسی و ندا ...

ميدونم يه سري مشكلات داره با پارتنرش هر بار ميپرسيدم حس ميكردم ناخوداگاه بهش ميگم باهاش كات كن ديگه نپرسيدم گفتم خودش بهتر ميدونه، هميشه تو حرفام سعي كردم همدلي كنم 

نميدونم والا از بس فك ميكنم بهش ديوونه شدم

منم چند تا دوستیم همینجوری کات شد بی دلیلبه نظرم پیام نده

اخه دوستي ما معمولي نبوده كه يهويي تموم شه بره پي كارش، اون همه خاطره داشتيم اندازه خواهرم شايد بيشتر دوسش داشتم🥺

گفتم پيام بدم حالشو بپرسم 

اخه دوستي ما معمولي نبوده كه يهويي تموم شه بره پي كارش، اون همه خاطره داشتيم اندازه خواهرم شايد بيشت ...

خب منم گفتم چند تا دوستیم همینطوری تمام شد

ما هم چندین سال خیلی صمیمی و مثل خواهر بودیم و به شدت پشت هم بودیم

بعد چندسال فاصله یک تماس هامون زیاد شد طوری که اون زنگ نزد منم دیگه نزدم 

خب منم گفتم چند تا دوستیم همینطوری تمام شدما هم چندین سال خیلی صمیمی و مثل خواهر بودیم و به شدت پشت ...

اين مدل تموم شدنا خيلي اذيت كننده نه دعوايي بوده نه حرفي ادم تو بلاتكليفي ميمونه🥲