2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست بیاید بهم کمک کنیم 🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 31 پست
من بچم ۶سالشع اینجوریه نگران ایندشم 😞

اگه مودبانه از خودش دفاع میکنه خوبه

ولی اگه همراه با بی ادبی و فحشه سعی کن باهاش حرف بزنی یا پیش یه مشاور کودک حتما برو کمکش میکنه 🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما اطرافیانتون چه واکنشی دارن ؟من قبلا از این ویژگی خودم خیلی راضی بودم الان دلم میخواد یه تغییراتی ...

بهم میگن خیلی عصبی منم ناراضیم میخام اگ توهینی شد و قراره از خودم دفاع کنم با ارامش و خانومانه اینکارو انجام بدم نکه تهاجمی رفتار کنم

هیچکی از خودش راضی نیست چرا 🥲😂😂دیدید یه سری خانوما درکمال وقار و زنانگی جدیت دارن ؟بقیه موقع حرف ...

دقیقا من همین مدلیم اروم صحبت میکنم همیشه لحن صحبت کردنم همینطوره ولی جدیب هم دارم همه میگن هم وقار داری و متین هستی و هم جدیت

ولی خب این جدیتم باعث شده کسی نزدیکم نشه😂😭

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
عزیزم این رفتارت باعث نشده شوهرت ازت حساب ببره من هنوز ازدواج نکردم ولی خیلی حساسم یکی بهم توهین کنه ...

این ویژگی خیلی خوبه ولی اگه همراه با عصبانیت باشه به خودتم آسیب میرسه 

من واقا دوست دارم بدونم چطور این وقتا روی خودم مسلط باشم که بعدش اعصابم بهم نریزه

سکوت کنی ،ممکنه باعث بشه بعدا بیای خودخوری کنی که چرا همون موقع واکنش نداشتی ،این خودش هم بدهاگه اتف ...

منم دقیقا دنبال راه حلشم

یه وقتایی با یه انتقاد کوچیک حتی اعصابم خورد میشه و نه تنها عصبانتیمو سر ادمای اطراف خالی میکنم 

خودمم آسیب میبینم 

منم دقیقا دنبال راه حلشمیه وقتایی با یه انتقاد کوچیک حتی اعصابم خورد میشه و نه تنها عصبانتیمو سر ادم ...

یه  دلیلش ،سن کم هست 

قبل حرف زدن ،کمی حرفو مزه مزه کن 

گاهی لازمه به عنوان شخص سوم و بی‌طرف به قضیه نگاه کنی و اگه حق دادی به خودت ،با درایت و سیاست جواب بده

بپذیر  که  هر مساله ای ارزششو بحث و نقد نداره 

تمرین کن و بهش فکر کن 

با آدم‌های با روحیه و مثبت و بی حاشیه ارتباط بگیر 

به هر حال این مسائل همیشه هست ،باید مدیریت رفتاری تو قوی کنی 

موفق باشی

حتی تند لا بزرگترا هم جرف میزنی

من اصلا ادم بی ادبی نیستم و از فحش متنفرم

ولی احساس کنم بهم بی احترامی شده یکم لحن صحبتم تند و تهاجمی میشه

شامل افراد بزرگترم هم میشه

من اصلا ادم بی ادبی نیستم و از فحش متنفرمولی احساس کنم بهم بی احترامی شده یکم لحن صحبتم تند و تهاجمی ...

برای بزرگترا حرفتو بگو ولی سعیدکن صذات زیاد بلند نشه من یا مادرشوهر دارم خیلی دلم میخواد جوابشو بدم ولی چون ازم بزذگتره بیشتر وقتا سکوت میکنم که اینم بده