2777
2789

خانوما من یه اخلاق که دارم اگه از چیزی برنجم سریع واکنش نشون میدم و هرطور شده باشه حرفمو میزنم

اگه غیر این باشه خودخوری میکنم 

ولی یه پادکست گوش میدادم میگفت همیشه در کمال احترام و آرامش و حتی همراه با لبخند  جواب بدید

من هیچوقت بی ادبی نمیکنم اما یه ذره حالت تهاجمی میگیرم بعد پادکسته میگفت این باعث میشه طرف احساس ناامنی کنه و از شما بترسه

حتی بعضی وقتا حس میکنم همسرم از عصبانیتم خیلی میترسه

به نظر شما خانومای با سیاست چطوری باید رفتار کنم که اگه جایی بهم بی احترامی شد هم از حق خودم دفاع کنم و حرفمو بزنم هم اینکه اون حس زنانگی رو داشته باشم ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با لبخند و آرامش حرف میزنم نامزدم بدتر عصبانی میشه یا سکوت میکنم ک اروم شم😂بیخیال همو خودت باش

خوشبحالت میتونی روی خودت کنترل داشته باشی این وقتا

من حس کنم بهم توهین شده دیگه نمیتونم جلوی خودمو بگیرم

به همین روند ادامه بده کاش منم اونجوری بودم

ببینید من موافق حد وسطم نه افراط و نه تفریط 

یعنی هم برای خودمون احترام قائل باشیم و موقع توهین بتونیم دفاع کنیم و هم اینکه تحت هر شرایطی سکوت نکنیم

از طرفی من واقا دوست دارم بدونم چطوری توی این شرایطا کنترل داشته باشم روی خودم یعنی حرفامو از روی عصبانیت نگم 🥲

من بچم ۶سالشع اینجوریه نگران ایندشم 😞

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
چقدررر منی من حتی به حرفای ساده هم خیلی زود گارد میگیرم

شما اطرافیانتون چه واکنشی دارن ؟

من قبلا از این ویژگی خودم خیلی راضی بودم الان دلم میخواد یه تغییراتی ایجاد کنم

نه اینکه سکوت کنم فقط میخوام با سیاست بیشتری رفتار کنم..

خوشبحالت میتونی روی خودت کنترل داشته باشی این وقتامن حس کنم بهم توهین شده دیگه نمیتونم جلوی خودمو بگ ...

عزیزم این رفتارت باعث نشده شوهرت ازت حساب ببره من هنوز ازدواج نکردم ولی خیلی حساسم یکی بهم توهین کنه نمیدونم بعد ازدواجم همینطور میمونم یا ن

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

سکوت کنی ،ممکنه باعث بشه بعدا بیای خودخوری کنی که چرا همون موقع واکنش نداشتی ،این خودش هم بده

اگه اتفاق افتاده خیلی به زندگیت ضربه نمیزنه ،بهش اهمیت نده و بگذر

اما اگه خیلی مهمه و آرامش از زندگیت گرفته،با گفتگو و حرف زدن حلش کن 

همیشه به مشکلات از موضع برتر نگاه کن 

نزار یه بحث کوچیک ،و بی اهمیت ،روحیه و رابطه های مهم زندگیت رو خراب کنه

اتفاقا خیلیم خوبه باید ازت بترسن😂من تا حالا مث اون پادکسته بودم الان میخوام مث تو شم

هیچکی از خودش راضی نیست چرا 🥲😂😂

دیدید یه سری خانوما درکمال وقار و زنانگی جدیت دارن ؟

بقیه موقع حرف زدن باهاشون مراقب کلماتشون هستن ؟

من منظورم از سیاست دقیقا همینه

اهل داد و بیداد نیستن ولی خیلی بهشون احترام گذاشته میشه