2777
2789
عنوان

دیگه حالم داره بهم میخوره

106 بازدید | 3 پست

دوستان من هجده سالمه و  متوجه رفتار عجیب و غریب مامانم میشم که دوست داره بحث شوهر🤢 رو بیاره وسط!!!!! البته این که خودش تو محیطی بزرگ شده که دختر ها از سنین پایین ازدواج میکردن هم بی تاثیر نیست(حالا نمی‌خوام وارد جزئیاتش شم)... ولی واقعا این طرز فکرش برام آزار دهنده است :(((( من اصلا دوست ندارم به این چیزا وارد شم فعلا 

یه فامیل داریم چند روز پیش ازم عکس خواست نگو می‌خواسته به همکارش که از قضا یه پسر 🦍 هم داره نشون بده 😑 من هنوز نمی‌دونستم نیت پلید اینو ، مامانم زنگ زد ازش پرسید برای چی میخوای این زنیکه هم شروع کرد به شعر و ور گفتن (پسره چالقوزه اون سی به بالا سنشه شه ) و می‌گفت من دلم خیلیییی روشنه که اینا بهم برسن(🤮) 

مامانم هم انگار از خدا خواسته اره این خیلی خواستگار داره و خیلی ها میگن اینو به بقیه معرفی کنیم😑😑😑 بجای اینکه بزنه تو دهنش ببین چیا میگفت البته اینا رو واقعی نمی‌گفت به دروغ می‌گفت (انگار حالا من چند سالمه رو دستش موندم)

بگیددد تورو خدا چیکار کنم چه واکنشی نشون بدم موقعی که ازین چرت و پرتا میگه 

مجبوری نیستی تن بدی اگه خیلی پیله کردن و خواستگار راه دادن موقع صحبت به پسره بگو من اهل ازدواج نیستم علاقه ای ندارم و نمیتونم همسر خوبی باشم تا وقتی زمانش برسه خود پسره میزاره میره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصصصلا شوهر نکن خیلی بچه ای واسش سنتی هم ازدواج کردی قبل عقد حداقل سه چهار ماه اشنایی ولاغیر

زنی که فمنیست نیست به خودش خیانت میکنه. مربی رسمی در فدراسیون بدنسازی. سوال ورزشی و رژیم داشتید در خدمتم