2777
2789
عنوان

سوال شوهرم راجب پری انقد خندیدم دارم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5414 بازدید | 121 پست
دقیقا شوهر منم. آبجی هم نداشتهاول که فکر میکرد پریود بشم هیولا میشمبعد دید نه فقط زار میزنم

بعضیا یطوری جبهه میگیرن انگار همه مردا باید بلد باشن 

خب طرف نمیدونه گناه نکرده ک 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من نمیدونم دیگه حالا که ممکن شده 😂بچه های تجربی بهتر میدونن . ایشون انسانی بوده بعد علوم ارتبا ...

دانش خانواده رو همه تو دانشگاه پاس میکنن

بعد استادی که میاد حتی تا شیردهی رو هم نظر میده😂

از محبت به زن در دوران عادت ماهانه هم میگه

احتمالا میدونه ولی نمیخواد بگه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

ماهم دقیقااااا همینطوریمبعد پسرا خیلی شرم و حیا دارن با مادربعد دوتا خواهر هم داره ها ولی شدیدا حیا ...

یطوری خندیدم حس کردم آبشار خون راه افتاد😂😂😂

خدا بگم چیکارت نکنه دختر😂حالا این بیچاره خواهرم نداره فاصله سنیشم با مادرش زیاده 

سر این سر درنمیاره هرچی بهش بگم راجب این چیزا باور میکنه

دانش خانواده رو همه تو دانشگاه پاس میکننبعد استادی که میاد حتی تا شیردهی رو هم نظر میده😂از محبت به ...

ما دانش خانواده داشتیم 

اموزش مجازی دوره کرونا

یه کلاس دخترونه برامون گذاشتن

فقط گفتن ازدواج کنین

با همسرخود مهربان باشید

دیگ هیچی

وای یاد پارتنر خودم افتادم دلم خواست بوس کنم دقیقا مثل شوهرت خنگ بامزس😂😂

بابا من هنوزم باورم نمیشه یکی انقد خنگ باشه😂

من از شوهرم تو ذهنم یه غول ساخته بودم الان کلا بااین مسئله دیدگاهم نسبت بهش عوض شده 

خیلی بچس حس میکنم💖😂😂😂با بیست و هشت سال سنننن

دانش خانواده رو همه تو دانشگاه پاس میکننبعد استادی که میاد حتی تا شیردهی رو هم نظر میده😂از محبت به ...

ببین واقعا نمی‌دونست ها

این دانشگاهی که میره مربوط به سپاه هست بعید میدونم اصلا همچین چیزایی رو انقدر توضیح بده محاله

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

والا مردم فاز فیلسوفی برمیدارن خیلی پسرا بلد نیستن

اتفاقا من خوشحالم همسرم راجب این چیزا کنجکاو نبوده و انقد دنبال دختر بازی نبوده که بلد باشه 

حجب و حیا داشته که بلد نیست 

واگرنه مرد چرا باید این چیزا رو بدونه

یطوری خندیدم حس کردم آبشار خون راه افتاد😂😂😂خدا بگم چیکارت نکنه دختر😂حالا این بیچاره خواهرم نداره ...

عزیزمممم ببخشیددد🤣🤣🤣😭😭😭

الهی پس دیگه بدتر عب نداره همینجوری باشن خوبه مرد خوب نیست زیاد پررو باشه بهشون میخندیم روزگار میگذره😂

اتفاقا من خوشحالم همسرم راجب این چیزا کنجکاو نبوده و انقد دنبال دختر بازی نبوده که بلد باشه حجب و حی ...

دقیقا باهات موافقم منم خیلی این خصلت و دوست دارم خیلی عالیه آدمای بیحیایی نبودن انشالله خدا واسه هم حفظتون کنه عزیزدلم