2777
2789
عنوان

سوال شوهرم راجب پری انقد خندیدم دارم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5414 بازدید | 121 پست
ایشون مامانشون بهشون هیچی نگفتن؟خودش هیچ وقت کنجکاو نبودا؟

انقد راحت نیست با مادرش که راجب این چیزا صحبت کنن 

کلا راجب خیلی چیزای پیش پا افتاده از خودم می‌پرسه 

هیچ اطلاعاتی راجب بدن خانوما نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من روزشم دقیق میدونهعاشق اینکه بره نوار بهداشتی بخره🫥

شوهر من که فقط غر میزنه مخصوصا اگه عصر یا شب بفرستم نوار بخره فقط اخم میکنه میگه مسخرم میکنن میخندن🤣

نامه ای از من به تو:آدمی که یک بار رفته، دوباره ام می‌تونه بره.آدمی که یک بار خیانت کرده، دوباره ام‌ می تونه بکنه.کسی که ۱ هفته می‌تونه ازت بیخبر بمونه، تا ابد هم‌میتونه بمونه.کسی که یبار پشتتو خالی کرده، دوباره ام انجامش می‌ده.هرکسی یه بار بتونه یکاریو بکنه، دوباره ام می‌تونه انجامش بده چون راهشو یاد گرفته.انقدر احمق نباش.انقدر آدمارو نبخش و بهشون فرصت نده :)با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...   همه که قرار نیست به آرزو هاشون برسن یسری ها هم مثل من حسرت خیلی چیزا تو دلشونه  کاربری دست دو نفره منو خواهرم پس اگه دوتا تاپیک کاملا متفاوت از هم دیدین تعجب نکنین

برای من پرستار بوداز من که دخترم بیشتر اطلاعات داشت

بچهای علوم پزشکی خیلی اطلاعات دارن چون توی درساشون میخونن 

الان مثلا من که دخترم از پسرا رو کامل بلدم

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

بعضی از مردا اصلا کنجکاوی نمیکنن من پارتنرم ۲۱سالشه داره لیسانس میگیره ی آدم امروزیه کاملا ولی هیچ چ ...

دقیقا 

همسر منم اصلا طوری نبوده که براش سوال باشه این چیزا سر این هیچی نمیدونه 

با مادرشم در این حد راحت نبوده که بپرسه و بهش بگن 

الان من هرچی میگم باور می‌کنه🤣😂

مگه میشه ندونن پریود از زمان بلوغ شروع میشه😐

حتی مال منم که خیلی تو فاز این چیزا نبود باز میدونست چی به چیه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

عزیزم 2024 رو رد کردیم سوادت و آپدیت کن😂😂

مسلماً این یک اشتباه تایپی بود 

ولی اگر همونقدر که بلافاصله به اشتباه تایپی یک غریبه توجه کردید ، به اینکه دارید با مردی ازدواج میکنید  که اطلاعات و سوادش از اعراب بیابان نشین صدر اسلام کمتره  توجه میکردید برای خودتون بهتر بود

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄

مال من از خودم بیشتر اطلاعات داره تا عصبی بشم میگه pms ای😑

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

سوادش چقدره؟ الان ۲۰۲۴ هستیم. اطلاعات ایشون در مورد این مسئله از اعراب بیابان نشین در صدر اسلام هم ک ...

الان مگه تو اسلام فرق کرده؟؟؟؟دختر پریود تو اسلام کثیف و ناپاکه نمیتونه حتی مسجد بره نماز و روزه ک هیچ