2777
2789

سلام امیدوارم حال دلتون خوب باشه

پارسال همین موقع ها پسر جاریم تشنج کرد و یه مدت بستری بود خداروشکر خوب شد 

پدرِ همسرم و مادرش از همون موقع برای این کوچولو به نیتش نذری میدن کلا هرچی از خوب بودنشون بگم کم گفتم،انگار خانواده خودمن واقعا بافرهنگ و مهربونن

منو همسرم دوتامون شاغلیم بارها تو تاپیکای قبل گفتم

برای ناهار اکثرا همسرم برا دوتامون سفارش میده یا تو تایم ناهار خودش که ۲ ساعت استراحت دارن غذاشو میگیره میاد محل کار من ناهار میخوریم کلا فقط روزایی که خونه ام یا بعضی وقتا مامانا برامون غذای خونگی میارن در کل منظورم اینه غذای خونگی کم میخوریم بخاطر شرایطمون

اون روز مادر همسرم من خونه نبودم زنگ زد کلید خواست گفتم یه کلید زاپاس تو جاکفشی میزارم برداره هم شام درست کرده بود برامون هم ناهار برا فردا

امروز پدر همسرم زنگ زد گفت گلناز(مادر همسرم)گفته ازت بپرسم برا نذری فردا تو و امید (همسرم) قیمه بیشتر دوست دارید یا سبزی منم گفتم هرکدوم خودتون صلاح میدونید بعد باز پرسید گفتم قرمه سبزی

این به گوش جاریم رسیده که از من سوال کردن و الان پیام داده که دوست داری خودتو تو هر موضوعی دخالت بدی

هروقت بچه دار شدی برا بچه ی خودت غذای نذریشو انتخاب کن

مرا دردیست اندر دلکه گر گویم زبان سوزدو گر پنهان کنم؛ترسم که مغز و استخوان سوزد                             

خب عزیزم باید میگفتی باید از جاریم سوال کنی بچه اونه بهرحال اون تصمیم بگیره بهتره 

هرکی دیگم بود از این شدت تبعیض بدش میومد 

🔹دَرکــی عمـــیق ، میـان باور هـای سَطـــحی!         

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.