بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
اره من درخواست دادم نه بابا کار بدی نکردم که بهم بگه هی😂
من شوخی شوخی جدی شد الان خانوادم گاهی اوقات ب روم میارن 😂🫠کانال کراش یاب داشتیم منم با دوستام نشستیم گفتیم ی چی بذاریم ببینیم کیا هستن تو این کانال گذاشتیم ب ی همسر ک مارو از درس نجات بده نیازمندیم با تچکر از بین همشون رابطم با این جدی شد الان گاهی خودشم میگه ک اگه کسی ازمون پرسید چی بگیم😂
زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی میخندد و میگویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ
من شوخی شوخی جدی شد الان خانوادم گاهی اوقات ب روم میارن 😂🫠کانال کراش یاب داشتیم منم با دوستام نشس ...
اخی عزیزممممم🫠🫠🫠😂❤️
خوشبخت بشید کلیییی