2777
2789
عنوان

خطوط روی شکم

148 بازدید | 7 پست

برای تَرَک های روی شکم چی خوبه که بره؟ 

متاسفانه به خاطر کنکور یکم چاق شدم  بعد الان پوست شکمم ترک خورده    برمیگرده به سابق؟ چون کم کم رژیم میگیرم.البته پر خوری هم نمیکردم  اضافه وزن ام به خاطر عدم تحرک هست.

خالم میگه روغن زیتون..جوابه؟

اگه راه حل دیگه ای کِرِمی چیزی میدونین ممنون میشم معرفی کنین خانومای زیبا

چقد عاقلید و به فکر من ۱۴ سالگی بخاطر چاقی بدن مث ببر شده بود با اینحال مث خرس غذا میخوردم اه اه الانم جا خطا سفید مونده 

شنیدم لیزر خوبه اگه هنوز سفید نشده باشن 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد عاقلید و به فکر من ۱۴ سالگی بخاطر چاقی بدن مث ببر شده بود با اینحال مث خرس غذا میخوردم اه اه الا ...

من از پر خوردی چاق نشدم واقعا زیاد  عذا نمی‌خورم  ولی خب چند ماه هیچ فعالیتی نداشتم فقط میخوردم و درس میخوندم و میخوابیدم    هیچچ جا نرفتم 

همه دارن ! زیاد توجه نکنحالا شاید روی شکم نباشن روی رون باشن یا پشت ساق پا،بعضیا رو باسنشون دارن بعض ...

خیلی اذیت میشم 

یعنی وقتی لاغر بشم هم نمیره؟یا حداقل  کمتر دیده بشه واقعا عذاب اوره