2777
2789
من سری پیش سه قلو شد برام انتقالم مثبت شد ولی سه ماهگی رفتم یکیشونو حذف کنم از بین رفتن ،دارم دق میک ...

الهی عزیزم انشالله بزودی جاشون سبز بشه 

چرا خواستی حذف کنی

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزم انشالله بزودی جاشون سبز بشه چرا خواستی حذف کنی

دکتر میگفت مشکل پیش میاد خفه میشن جاشون تنگه ،منم گول خوردم ،کاش گردنم میشکست و نمیرفتم واسه ریداکت ،بخدا قسم دارم از غصشون روانی میشم شب وروز گریه میکنم

دکتر میگفت مشکل پیش میاد خفه میشن جاشون تنگه ،منم گول خوردم ،کاش گردنم میشکست و نمیرفتم واسه ریداکت ...

خواست خدا اینجوری بوده عزیزم نگران نباش شاید بزرگتر میشدن و روزای اخر این اتفاق می اوفتاد هرچه خدا خواست همان میشود خودتو بسپر بخدا دلت اروم میشه ما تمام تلاشمونو کردیم و میکنیم بقیش باخداس 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
خیلی سخت و تلخ گذشت

درسته حق داری ولی نمیشه با خواست خدا جنگید