2777
2789

بنظرم ازدواج تو هر فرهنگ و سنت و شهر و اقوام یک مدله این نیست که یک بازه سنی برای همه در نظر بگیرن مثلا یه خانواده زود ازدواج میکنن مثله قوم ما  زود زود ازدواج میکنن خیلی ها هم از ۳۰ سالگی تازه یادشون میافته دنبال نیمه گم شده بگردن 

نمیشه برای همه یچیزی رو در نظر گرفت من خیلی دیدم تو سایت به کسانی که زود ازدواج کردن توهین شده بی احترامی شده که شعور خودشون رو میرسونن با اونا کاری ندارم ولی بنظرم سن خیلی مهم نیست یکی مرد یا زنی که تمام معیار هاش برای ازدواج  خوب داره تو سن کم پیدا میکنه ازدواج میکنن یکی هم مثلا تا ۴۰ سالگی هنوز فرد مورد نظرش رو پیدا نکرده 

پس بنظرم سن خیلی مهم نیست یکی زندگی تنهایی رو دوست داره و لذت میبره یکی تشکیل خانواده رو دوست داره

نامه ای از من به تو:آدمی که یک بار رفته، دوباره ام می‌تونه بره.آدمی که یک بار خیانت کرده، دوباره ام‌ می تونه بکنه.کسی که ۱ هفته می‌تونه ازت بیخبر بمونه، تا ابد هم‌میتونه بمونه.کسی که یبار پشتتو خالی کرده، دوباره ام انجامش می‌ده.هرکسی یه بار بتونه یکاریو بکنه، دوباره ام می‌تونه انجامش بده چون راهشو یاد گرفته.انقدر احمق نباش.انقدر آدمارو نبخش و بهشون فرصت نده :)با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...   همه که قرار نیست به آرزو هاشون برسن یسری ها هم مثل من حسرت خیلی چیزا تو دلشونه  کاربری دست دو نفره منو خواهرم پس اگه دوتا تاپیک کاملا متفاوت از هم دیدین تعجب نکنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من خودم دوست داشتم مثلا تو  سن الانم ازدواج میکردم  زیر ۲۰ خیلی اشتباه کردم البته نظر من خیلی هم مهم نبود 🥲 

نامه ای از من به تو:آدمی که یک بار رفته، دوباره ام می‌تونه بره.آدمی که یک بار خیانت کرده، دوباره ام‌ می تونه بکنه.کسی که ۱ هفته می‌تونه ازت بیخبر بمونه، تا ابد هم‌میتونه بمونه.کسی که یبار پشتتو خالی کرده، دوباره ام انجامش می‌ده.هرکسی یه بار بتونه یکاریو بکنه، دوباره ام می‌تونه انجامش بده چون راهشو یاد گرفته.انقدر احمق نباش.انقدر آدمارو نبخش و بهشون فرصت نده :)با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...   همه که قرار نیست به آرزو هاشون برسن یسری ها هم مثل من حسرت خیلی چیزا تو دلشونه  کاربری دست دو نفره منو خواهرم پس اگه دوتا تاپیک کاملا متفاوت از هم دیدین تعجب نکنین

افرین دقیقا

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

من ۱۹سالمه ۳ماه ازدواج کردم

انقد دارم قشنگ ذهنمو میچینم ک هیچ بدی حس نمیکنم

میگن اولته ها

ولی من ب این باور ندارم

هرکسی خودش نیتونه بهترینو توهرچیزی رقم بزنی

منم درکنار ادم مورد علاقه م دارم بهتربن روزامو میگذرونم

ازدواج دیر و هرگز ازدواج نکردن بهتر از ازدواج اشتباهه

ترشیدن (هرچند کلمه جالبی نیست) و مجرد موندن در سن ۳۰. ۴۰ سالگی بهتر از مطلقه شدن در ۲۵ سالگیه

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم لایه بردار (آبی رنگ) کلینانس اون، سرم رتینول اوردینری، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

کاری از نظر فلسفی و فرهنگی ندارم تو زیست شناسی بهترین سن برای بچه دار شدن ۲۵ سالگی گفتن بعد هر چی سن ...

اونکه بله بین سن ۲۰ الی ۳۸ بهترین سن برای باروری هست    ولی نمیشه گفت بهترین سن برای ازدواج   یارو بگه موندم خونه شوهر ندارم هرکی از راه رسید بگم بله

ولی من خودم دوست داشتم مثلا تو سن الانم ازدواج میکردم زیر ۲۰ خیلی اشتباه کردم البته نظر من خیلی هم ...

ببخشید شما چند سالتونه

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️

ببخشید شما چند سالتونه

۲۱

ازدواج تو این دورو زمونه خیلی بی معنی شده الان اکثر پسرا ازدواج نمیکنن وقتی پسرا زن نمیخوان دخترا هم ...

به خاطر گرونی یه پسر بخواد تشکیل زندگی بده  حالا خونه نخره وسایل مثلا همون ۶ یا ۷ تیکه بزرگ رو بخره یه مراسم ساده بگیره ۲ تومن پول میخواد با این حقوق ناچیز چجوری تشکیل زندگی بدن الان برادر شوهر من از ۱۵ سالگی کار میکنه بزور یه ماشین  برلیانس و یه موتور خریده قبلا همش میگف  زن بگیرم الان فراریه