2777
2789
عنوان

اومدم خونه مادرشوهرم ماجرای خیانت شوهرم رو بگم ارغوانم بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 15741 بازدید | 189 پست
نکنه واقعا الان اولشه و من خیلی عصبانی ام . یعنی ممکنه بعدا پشیمون بشم از تصمیم به جدایی ؟

صددرصد‌. من عاشق یکی بودم دیوانه وار و اونم همونطور البته نمیدونم نقص بازی می‌کرد یا واقعی بودش. بخاطر مخالفت خانواده ها و یسری عدم تفاهما‌ از هم جدا شدیم (ازدواج نکرده بودیما) اونموقع کلی دلیل قاطع داشتم برا خودم میگفتم موندن تو این رابطه برام ذلت باره اما الان تموم اون حسا پریده و من موندمو‌ یه دل عاشق. اما‌ تو خودت بیشتر حس دلت و ندای قلبتو میدونی اگر حس میکنی ممکنه بازم اگر ببخشی خیانت کنه بهترین راه حل بنظرم همونه که بالا گفتم. قطعا از یه مشارو راهنمایی بگیر بیشتر میتونه بر اساس شرایطت‌ راه حل درست بزاره جلو پات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهریه ام کلا ۱۴ سکه است . دیروز شوهرم پیام داد همه چی رو میدم بهت ولی حرف طلاق نزن خیلیم جدی تهدید ک ...

گفتی فردا بشه وسایلمو جمع میکنی میری پیشه بابات 

اسی اگه مارو سرکار گذاشته باشی واقعا حلالت نمیکنم

دختره ی هرزه وقتی دوست بودن اینو ول کرده رفته با یکی پولدار تر از این ازدواج کرده . حالا طلاق گرفته ...

جدا شی میتونی با تنهاییش‌ با قلب شکستت‌ با حرف مردم‌ با سرکوفت خانواده کنار بیای؟ اگه آره جداشو‌ اگر نه وقت بده به خودت سریع واکنش نده

خاک بر سر من کنن ک نمیتونم عین آدم یه تصمیم بگیرم

ب قرآن میتونی فقط نزار احساسات خودت و خانوادش بهت غلبه کنه

یادت باشه سر احساساتت ب همین آدمی ک الان خیانتکار از آب دراومد تو روی خانوادت وایسادی ک الان تنهایی و کسی و نداری پشتت

پس تروخدا تصمیم احساسی نگیر بگیر این دندون لقو بکن بنداز دور و بقیه زندگیتو با این آدم هدر نده حیف نکن

مهریه ام کلا ۱۴ سکه است . دیروز شوهرم پیام داد همه چی رو میدم بهت ولی حرف طلاق نزن خیلیم جدی تهدید ک ...

دیشب خیلی مصمم‌ بودی واسه طلاق امروز انگار یذره نرم تر شدی. مطمئناااا‌ تا چند هفته دیگ خیلی اتیشت میخوابه‌ حداقل واسه طلاق

خیلی ببخشید ولی غلط کرد تهدید کرد همچین غلط بزرگی میکنه تازه تهدیدم میکنه

سخته واقعا حق داری ولی زودتر تمومش کن این ماجرا رو بره ک خودت راحت شی نزار کسی ام نظرتو برگردونههرچی ...

میدونه چقدر برام سخته . از دیروز با خودم کلنجار میرم . از یه طرف خودمو راضی می کنم میگم این هنه زندگی خوب و بامحبت و با عشق داشتیم چطوری تو یه لحظه نابودش کنم بره . ما اصلا هیچ مشکلی باهم نداشتیم باور می کنی هیچی. همیشه آروم در کمال آرامش باهم بودیم گاهی یه بحثی چیزی میشد ده دقیقه بعدش تموم میشد میرفت . بعد از یه طرف با خودم میگم اگه واقعا زندگیمون اونقدری که من فکر می کنم خوب بوده پس چرا این کارو کرده

🖤

دقیقا الان شوهرش میاد میگه نتونستم بگم حالا برم خونه تا بعد این خط این نشون این نمیگه

این خانوم خیلی نرمه  اخلاقش اصلا نمیتونه از خودش و حقش دفاع کنه چقدر حرص میخورم از دستش

گفتی فردا بشه وسایلمو جمع میکنی میری پیشه بابات اسی اگه مارو سرکار گذاشته باشی واقعا حلالت نمیکنم

وسایلم هنوز تو صندوق عقب ماشینه اما اول باید به اینا میگفتم بعد میرفتم خونه بابام . نمیتونم ک اینجا بمونم خونه خودمم ک نمیرم . بچه ها من واقعا حالم بده نمیتونم بیام این هنه آدم رو سرکار بذارم حق الناس بیاد گردنم . بخدا از دیروز اگه اینجارو نداشتم اگه حرفای شما نبود سکته کرده بودم . می‌فهمید چقدر حالم بد بود . داشتم له میشدم . الان سبک شدم 

🖤

میدونه چقدر برام سخته . از دیروز با خودم کلنجار میرم . از یه طرف خودمو راضی می کنم میگم این هنه زندگ ...

همونطوری ک اون آدم با خیانت و ترجیح فکر یکی دیگه ب همسر واقعیش زد این همه سال زندگی مشترک و خوب و بامحبت و با عشقو خراب کرد رفت

اسی جمله آخرت جواب تمام احساساتته

زندگی مشترکتون برای اون آدم هیج ارزشی نداشته ک ی ه رزه رو ب تو ک شریک زندگیشی ترجیح داده

پس تو ام ارامشتو ب زندگی با آدمی ک تنش میخاره و ارزشی برای طرف مقابلش قائل نیس ترجیح بده