میخواستم بگم اما با حرفاتون دودل شدم ☹️ پدرشوهرم آدم حساسیه شوهرم رو میکشه اما میترسم به من بگن بمون سر زندگیت . اینم بگم بچه ها خانوادم خیلی باهام رابطه ندارن سر همین شوهر آشغالم به همشون پشت کردم
نه هنوز . شوهرم نیومده منتظر اونیم بیاد ناهار بخوریم . میخواستم بعد ناهار بگم با حرفای بچه های اینجا دودل شدم . چند نفر گفتن به خانواده شوهر گفتن اونام گفتن بمون سر زندگیت و ببخش و این حرفا
میخواستم بگم اما با حرفاتون دودل شدم ☹️ پدرشوهرم آدم حساسیه شوهرم رو میکشه اما میترسم به من بگن بمون ...
بهترین کار اینه بری مهریتو بزاری اجرا و هرچی داره و نداره رو بگیری ازش درسته تو جشم همه بد میشی ولی موقته بعدم درخواست طلاق میدی و به خانوادش میگی. ببین اگر پول نداشته باشه همون هرزه ها دوروز باهاش میمونن
بهترین کار اینه بری مهریتو بزاری اجرا و هرچی داره و نداره رو بگیری ازش درسته تو جشم همه بد میشی ولی ...
دختره ی هرزه وقتی دوست بودن اینو ول کرده رفته با یکی پولدار تر از این ازدواج کرده . حالا طلاق گرفته دوباره اومده سراغ این . حالا که دیده مال و منال داره . بعد به من میگه حرف طلاق نزن . خودش میدونه دختره اومده سراغش ازش پول کنده قصدشم این نبوده که منو طلاق بده اونو بگیره . فقط آتیش گرفته زیر این همه سال زندگی کثافت حالیش نبوده با من چیکار کرده