2777
2789
عنوان

اومدم خونه مادرشوهرم ماجرای خیانت شوهرم رو بگم ارغوانم بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 15728 بازدید | 189 پست

میخواستم بگم اما با حرفاتون دودل شدم ☹️ پدرشوهرم آدم حساسیه شوهرم رو میکشه اما میترسم به من بگن بمون سر زندگیت . اینم بگم بچه ها خانوادم خیلی باهام رابطه ندارن سر همین شوهر آشغالم به همشون پشت کردم 

🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز نگفتی اسی؟

نه هنوز . شوهرم نیومده منتظر اونیم بیاد ناهار بخوریم . میخواستم بعد ناهار بگم با حرفای بچه های اینجا دودل شدم . چند نفر گفتن به خانواده شوهر گفتن اونام گفتن بمون سر زندگیت و ببخش و این حرفا 

🖤

میخواستم بگم اما با حرفاتون دودل شدم ☹️ پدرشوهرم آدم حساسیه شوهرم رو میکشه اما میترسم به من بگن بمون ...

بهترین کار اینه‌ بری مهریتو بزاری اجرا و هرچی داره و نداره رو بگیری ازش درسته تو جشم همه بد میشی ولی موقته‌ بعدم درخواست طلاق میدی و به خانوادش میگی. ببین اگر پول نداشته باشه همون هرزه ها دوروز باهاش میمونن

بهترین کار اینه‌ بری مهریتو بزاری اجرا و هرچی داره و نداره رو بگیری ازش درسته تو جشم همه بد میشی ولی ...

مهریه ام کلا ۱۴ سکه است . دیروز شوهرم پیام داد همه چی رو میدم بهت ولی حرف طلاق نزن خیلیم جدی تهدید کرد 

🖤

میخواستم بگم اما با حرفاتون دودل شدم ☹️ پدرشوهرم آدم حساسیه شوهرم رو میکشه اما میترسم به من بگن بمون ...

اسی اول کارای طلاقت و انجام بده با احضاریه دادگاه برو پیش خانوادش ک دیگه نتونن کاری کنن ب قول بقیه با قسم ایه برت گردونن سر زندگی ای ک نمیخوایش

نکنه واقعا الان اولشه و من خیلی عصبانی ام . یعنی ممکنه بعدا پشیمون بشم از تصمیم به جدایی ؟

ادمی که هرزگی واسش تفریح ارزش موندن نداره

آدمی که جونتون واسش میزاری باز یه هرزه رو انتخاب میکنه ارزش شک نداره

بشر میخوای خودتو تحقیر کنی؟

بخدا کار سختیه خودت میدونی چقدر سخته تصمیم درست بگیرم

سخته واقعا حق داری ولی زودتر تمومش کن این ماجرا رو بره ک خودت راحت شی نزار کسی ام نظرتو برگردونه

هرچی بیشتر این آدم تو زندگیت باشه بیشتر روح و روانت نابوده

مهریه ام کلا ۱۴ سکه است . دیروز شوهرم پیام داد همه چی رو میدم بهت ولی حرف طلاق نزن خیلیم جدی تهدید ک ...

دیروز بهت میگم طلاق میخوای بگیری باید محکم سفت باشی

نترسی

گفتی مگه میخوام چیکار کنم وکیل هست تو دادگاه 

حالا دیدی؟

بهترین کار اینه‌ بری مهریتو بزاری اجرا و هرچی داره و نداره رو بگیری ازش درسته تو جشم همه بد میشی ولی ...

دختره ی هرزه وقتی دوست بودن اینو ول کرده رفته با یکی پولدار تر از این ازدواج کرده . حالا طلاق گرفته دوباره اومده سراغ این . حالا که دیده مال و منال داره . بعد به من میگه حرف طلاق نزن . خودش میدونه دختره اومده سراغش ازش پول کنده قصدشم این نبوده که منو طلاق بده اونو بگیره . فقط آتیش گرفته زیر این همه سال زندگی کثافت حالیش نبوده با من چیکار کرده 

🖤