میخواستم بگم اما با حرفاتون دودل شدم ☹️ پدرشوهرم آدم حساسیه شوهرم رو میکشه اما میترسم به من بگن بمون سر زندگیت . اینم بگم بچه ها خانوادم خیلی باهام رابطه ندارن سر همین شوهر آشغالم به همشون پشت کردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه هنوز . شوهرم نیومده منتظر اونیم بیاد ناهار بخوریم . میخواستم بعد ناهار بگم با حرفای بچه های اینجا دودل شدم . چند نفر گفتن به خانواده شوهر گفتن اونام گفتن بمون سر زندگیت و ببخش و این حرفا
میخواستم بگم اما با حرفاتون دودل شدم ☹️ پدرشوهرم آدم حساسیه شوهرم رو میکشه اما میترسم به من بگن بمون ...
بهترین کار اینه بری مهریتو بزاری اجرا و هرچی داره و نداره رو بگیری ازش درسته تو جشم همه بد میشی ولی موقته بعدم درخواست طلاق میدی و به خانوادش میگی. ببین اگر پول نداشته باشه همون هرزه ها دوروز باهاش میمونن
بهترین کار اینه بری مهریتو بزاری اجرا و هرچی داره و نداره رو بگیری ازش درسته تو جشم همه بد میشی ولی ...
دختره ی هرزه وقتی دوست بودن اینو ول کرده رفته با یکی پولدار تر از این ازدواج کرده . حالا طلاق گرفته دوباره اومده سراغ این . حالا که دیده مال و منال داره . بعد به من میگه حرف طلاق نزن . خودش میدونه دختره اومده سراغش ازش پول کنده قصدشم این نبوده که منو طلاق بده اونو بگیره . فقط آتیش گرفته زیر این همه سال زندگی کثافت حالیش نبوده با من چیکار کرده