2777
2789

من دو روز پیش اومدم خانه پدرم ن برای دعوا شوهرم جنازش سرکار بود اومدیم اینجا منو بچم

بعد امروز زنگ زد صداش نمیامد قط کرد دوباره زنگ زد

گفت اول اخرتو گذاشتم ک.ون سگ چرا جواب نمیدی ببای خانه میدانم چکارت کنم بلاخره از اون سگ دونی میای بیرون

من ب شدت ناراحت شدم بهش فقط ی پیام دادم گفتم ب جان بچم دیگه برنمیگردم

اونم نوشته برنمیگردی اول اخرت تو ک.ون سگ بچمو حاضر کن بیام ببرمش

منم بهش گفتم بیا ببرش دیگه تمام شد یاعلی خدافظ واسه همیشه

بعد پیام داده بدجور خودتو خانوادتو میزارم سره جات

از قبل این قضیه بگم شوهرم خیلی بهم ظلم کرده توس تاپیک های قبلم هست

تا ی چیزی میشه میگه اول آخرت تو کو.نت فلانت بهمان

۷ساله عروسی کردم بخداقسم از شکمم میزنم از خریدم میزنم ک پس انداز کنم برشا کل طلاهامو ک خودم هزار تومن هزارتومن کار کردم دادم بهش داد ماشین

اصلا خیلی داعونم الان نشستم دارم قلیون میکشم بچمم خابیده ولی ب خانوادم‌نگفتم چیشده

الان قراره ساعت سه از سرکار برگرده بیاد دنبال بچم

خانوادم به شدت پسرمو دوستدارن اصلا نمبدانم چ گلی بگیرم سرم خیلی حالم بده خیلی

یکی بگه چ گلی بزاره سرم

الان چجوری بخانوادم بگم

خیلی داغونم

اگر برگردم باز تا ی چیزی بهش میگه مثل سگ‌افتادی دنبالم بزگشتی

ب خانوادم‌چیبگم‌میگن چرا بچه اوردی این سه ماهشه گناه داره

حال داغونی دارم

کاش این موشک بران تمام‌نمیشد یکی میزدن خانه من

من‌میردم بعد اتش بس میشد انقدر ک از این زندگی سرخورده خستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اگ خانواده ات پشتتن بر نگرد

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بهش گفتي داري مياي خونه مامانت 

خب الان قصدت طلاقه يا زندگي؟ 

اگه طلاقه بمون بچه هم بده دو روز نگه داره ميفهمه نميتونه 

اما اگه قصدت زندگيه 

اگه بدون اطلاع اومدي خب تا حدودي ممكنه حق داشته باشه تو اين اوضاع بي خبر بزاري بري گوشيتم صدا رد نكنه طرف ميترسه

والا راه حلی جز جدایی ندارم من جای تو بودم البته چون من آدمی نیستم که بایستم ظلم و توهینای اون عنترو تحمل کنم پس عزت نفسم کجا رفته یادت باشه کرامت انسانی خیلی بالاست که بمونی تحمل کنی بی احترامی و خیلی چیزای دیگه رو بازم خودت میدونی

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

الان چکار کنمفقط بگو چکار کنم مغزم‌نمیکشه

خانواده شوهرت چطورن ؟ بچه رو میخاد ببره بده اونا نگه دارن ؟چون بچه سه ماهه نمیتونه نگه داره. هم سر کار میره هم اینکه یلد نیست

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️