2777
2789

به نظرتون من باردارم یه قطره خون دیدم رو دستمال صورتی رن و از ۲ روز پیش تا الان هیچ خبری میست تازه باید یکشنبه پری بیاد یعنی ۶ اسفند، به نظرتون زود رفتم از خون، یعنی از خون بعد از لانه گزینی موبت، اون لک به نظرتووووون چی بود لانه گزینی بود

من ۶ روز مونده بود به پری رفتم از خون دادم که عدد بتا ۱ بود، کاملا نامید بودم تا اینکه دیشب که ۴ روز مونده بود به پری ۱قطره خون اومد ببخشید رو دستمالم ، پیش خودم گفتم لابد پری شدم، که از دیشب تا حالا هیچ گونه لکی ندیدم، به نظر شماها اوم لک لانه گزینی بوده و من تازه باید چند روز دیگه برم از خون، یعنی زود رفتم، که عدد بتام اینقدر پایین بود، اخه تو مقالات نوشته میزان بتا در خون بعد از لانه گزینی بالا میره!!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه آزمايشت منفيه كه باردار نيستي

برو سونو شايد دليل ديگه اي داشته باشه پريود نشدنت

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اگه آزمايشت منفيه كه باردار نيستي برو سونو شايد دليل ديگه اي داشته باشه پريود نشدنت

من ۳ هفته پیش برای اندازه فولیکولام ۴ روز یه روز در میان سونو واژینال رفتم، هیچ مشکلی نبود اندازه فولیکولمم ۱۸ بود

من ۳ هفته پیش برای اندازه فولیکولام ۴ روز یه روز در میان سونو واژینال رفتم، هیچ مشکلی نبود اندازه فو ...

اگه پريود نشدي تا چندروز ديگه

حتما پيگير شو

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤