2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیان کمک، از خونم منفی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 27 پست
منم بی بی چکم منفی .دعا کنین پری نشم ونی نی داشته باشم.خدایا اونایی که چند ماه وسال منتظر نی نی ان ر ...

انشالله ب بزرگی دل خانوم فاطمه زهرا مامان میشی فقط بادل شکسته صداش بزنینو ازته دل ازش بخاین انشالله ب حق علی اصغر عیدیتونو امسال بده

فقط خودتوخودتوخودت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعی ۸ ماه اقدام کردم امروز روز ۲۹ سیکلمه که من ۲۵ سیکل رفتم از خون، و دوره ام ۳۲ روز

فقط برات دعا میکنم ابجی،،،ولی ازمایش سه روزه هم ک باشی نشون میده،نازنینم امیدتو از دست نده هنوز اول راهی،،،انشالله تاپیک مامان شدنتو بزنی اللهم صل علی محمد وال محمد

فقط خودتوخودتوخودت
فقط برات دعا میکنم ابجی،،،ولی ازمایش سه روزه هم ک باشی نشون میده،نازنینم امیدتو از دست نده هنوز اول ...

نه اصلا ۳ روز مشخص نمیشه، تا زمانی که لانه گزینی انحام نسه hcg وارد خون نمیشه، بستگی داره کی لانه گزینی انجام بشه، 

چقد هولی ک ۶ روز جلوتر رفتی آز دادی .وقتی اینقد زود آز میدی یعنی استرس داری استرس هم باعث میشه لقاح تشکیل نشه

گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...گاهی نمیشود ک نمیشود.‌..الهی شکر

من چی بگم بعد سقطم ۲.۵ ساله اقدامم دیگه برام مهم نیس پری بشم یانشم.احساس میکنم همه ی لذت بچه داشتنو تو انتظار داشتنش چشیدم...

گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...گاهی نمیشود ک نمیشود.‌..الهی شکر