2777
2789
عنوان

کلافه شدم دیگه 🥺😭

402 بازدید | 37 پست

خانوما میشه لطفا خیال منو راحت کنید مردم از استرس🥺🥺

من ی رابطه تقریبا جنسی داشتم ، ولی بدون دخول بود اسپرم هم روی واژن نریخت ، دو روز بعدش پریود شدم ، ی پریود عادی و مثل همیشه 

ولی بعد از پریودی تقریبا مریض شدم 

درد قسمت پهلو سمت راست داشتم ، درد شونه ها و موقع بلند شدن احساس بی جون و کسالت 

الان با خودم میگم وای نکنه بارداریه ☹️😩😩😩😕😑😑😑 توروخدا ی چیزی بگید آروم شم 

خدایا سپاسگذارم💎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دو قلوئع چون اگه بعد رابطه پریود شدی دو قلو میشه بچه شک نکن دوتا پسر کاکل زری بارداری مبارکع

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

۲ روز بعد پریود شدم بعد از پریود اینجوری شدم 🥺🥺🥺🥺

قرص ضد بارداری و زعفرون بخور 

ولی ممکنه هورمون هات بهم ریخته باشه که این دفعه پریودت خیلی پر درد بوده 

منم چند وقته موقع پریودی خیلی درد دارم ولی رابطه نداشتم 

🫣🥺 حق بده بهم بخدا اخه اولین باره اینجور میشم

هیچی نیس شاید گرفتگی عضلاته برو دکتر باردار نیستی

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱