2777
2789
عنوان

فرهنگیان

164 بازدید | 17 پست

سلام 

امروز رفتم برای معاینه پزشکی فرهنگیان 

من یکمی چشام ضعیفه  

۳ سال پیش عینک میزدم 

ولی چون گم شد دیگه نزدم 

امروز رفتم گفت عینکی ؟ 

گفتم بله چشمام ضعیفه 

اونم نوشت با عینک نرمال و طبیعی 

اومدم به مامانم گفتم 

گفت دیگه قبول نمیکنن گفتی عینکی خاک تو سرت

نباید میگفتی خاک تو سرت 

من باید چیکار میکردم ؟نباید میگفتم ؟

جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.    

کی گفته ردت میکنن؟؟؟؟

نه اصلا اینطور نیست 

من دوستم عینکی بود الان دانشجوی فرهنگیانه

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

گفتنی که نباید میگفتی🤣🤣ولی دیگه گفتی عیب نداره

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته ردت میکنن؟؟؟؟نه اصلا اینطور نیست من دوستم عینکی بود الان دانشجوی فرهنگیانه

به خدا دیوونه شدم 

انقدر گریه کردم 

گفت نباید میگفتی 

الان میخوای عینک از کجا بیاری 

باید دروغ میگفتم ؟

به خدا دیوونه شدم انقدر گریه کردم گفت نباید میگفتی الان میخوای عینک از کجا بیاری باید دروغ میگفتم ؟

نه خوب کاری کردی راست گفتی

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

چرا نباید میگفتم ؟ بلاخره نمیفهمیدن؟

نه

ولی دختر عمم عینکیه الان دانشجو اشکال نداره

چیز خاصی نیست که

گریه نکن اگر بخوای قبول بشی به عینک و اینا گیر نمیدن تمرکز کن رو مصاحبت 

اونجا نهایت ازت می‌پرسه چندساله عینکی هستی میگی و تموم میشه میره

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

به خدا دیوونه شدم انقدر گریه کردم گفت نباید میگفتی الان میخوای عینک از کجا بیاری باید دروغ میگفتم ؟

ربطی نداره من دوستم عینکی نبود خودشون معاینه کردن بهش داذن متوجه شدن چشاش ضعیفع 

اشکال نداره اصن

عزیزم این همه معلم عینکی 90 درصدشو عینکی هستن چرا میترسی هیچی نمیشه

نمی دونم بخدا😭

مامانم ول نمیکنه😭

میگه همون اول ردت میکنن 

خدا مگه من چیکار کردم 

من فقط راستشو گفتم