2777
2789
عنوان

خیس کردن لوبیای قورمه سبزی

166 بازدید | 18 پست

دوستان میخوام قورمه سبزی درست کنم برای شب ولی لوبیاشو از قبل خیس نکردم

چیکارش کنم؟ 

بعد اینکه برای ۴ نفر چقد لوبیا بریزم؟ لیوانی بگید لطفا😁

لایکم نکن😊💛   ♡آرام‌دلے، دفع‌غمے، مرهم‌دردی..❤️🖇♡

برا هر نفر سه قاشق کافیه

بعد نمیخواد خیس کنی که با جدا بپز

یا همراه سبزی و گوشتت که تفت دادی آب ریختی میپزوزه خودش

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا هر نفر سه قاشق کافیهبعد نمیخواد خیس کنی که با جدا بپزیا همراه سبزی و گوشتت که تفت دادی آب ریختی ...

اها ممنونم

جدا بخوام بپزم یبار بذارم جوش بیاد؟ باید نرم بشه برش دارم یا تایم داره که چقد بذارم جوش بیاد؟

[QUOTE=385816205]یا قراااااان....واسه ناهار قرمه سبزی درست کردم یادم رفته لوبیا بریزم الان تاپیکتو د ...

اره دیگه الان نمیرسه بزارم بپزه باید کنسرو بگیرم😂😥✌🏻

خدا رحم کرد این تاپیکو دیدم

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂
من از قبل خیس نمیکنمجدا میپزمآبشو میریزم دور بعد میریزم تو خورشت

ممنووونم

جدا بخوام بپزم یبار بذارم جوش بیاد؟ باید نرم بشه برش دارم یا تایم داره که چقد بذارم جوش بیاد؟

اها ممنونمجدا بخوام بپزم یبار بذارم جوش بیاد؟ باید نرم بشه برش دارم یا تایم داره که چقد بذارم جوش بی ...

باید بزاری نرم بشه نرم نرم که شد بردار 

بعد دیگه به خورشتت اضافه کن

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

ممنووونمجدا بخوام بپزم یبار بذارم جوش بیاد؟ باید نرم بشه برش دارم یا تایم داره که چقد بذارم جوش بیاد ...

حدودا یه ربع بزار بجوشه

لازم نیست کامل بپزه

فقط همون آب تیره ش رو دور بریزی که نفخش بره کافیه