2777
2789
عنوان

سال آخر رو غیرحضوری بخونم

251 بازدید | 42 پست

چون واقعا مدرسه وقتمو میگیره و کسل کننده‌ست برام. 

بعد از طرفی میخوام کنکور انسانی و هنر رو با هم بدم. 

اینم بگم که مدیریت درسم خوبه و واقعا میخونم.

بعد به نظرتون این خوبه که مثلا چند تا درس تخصصی و انتخاب کنم فقط همونا رو بخونم ولی تو کنکور پایین ۹۵ درصد نزن‌شون.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی تفکرات کمال گرایانه داری حتما با مشاور در ارتباط باش که به خودت آسیب نزنی

مدرسه نرفتن باعث میشه بعد یه مدت دچار روزمرگی شی

امتحانات مستمر اصلی و ترم هارو حتما شرکت کن حتی اگه سر کلاسا نرفتی

منم‌فکزکنم یازدهمو غیرحصوری بخونم🥲

ولی بخون واقعا بخون 

من نخوندم و الان همه نمراتم زیر ده شده

دبیرا هم مستمر ده دادن که فقط پاس کنم 

البته یکی دو تا رو به احتمال زیاد بیفتم...

حالا چرا میخوای غیرحضوری کنی؟

طبق تجربه خودم حضور بین یک سری آدمای هم سن و سال که هدف مشترک دارین خیلی بهت کمک میکنه تا روحیت رو تا روز ازمون نگه داری حالا اگه نمیخوای میتونی یه روزایی در هفته رو نری 

life is too short to love you only in one , I promise to look for you in the next life 💜

غیر منطقی و کمال طلبانه فکر میکنی

هر سطحی باشی باید هر درسی رو بخونی حذف نکنی به اندازه بخونی 

همون میانگین درصد متعادل ۶۰ ۷۰ برای دانشگاه و رشته خوب کافیه 

۹۵ درصد مال رتبه های تک رقمیه و تازه مثل قلمچی ۲۰ تا سوال نیست که ۱۹ تا درست بزنی ۹۵ بشه درصدت 

کنکور خیلی فرق میکنه با آزمون آزمایشی 

۱۰۰ هم بزنی بقیه رو کم بزنی میکشونتت پایین

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

خیلی تفکرات کمال گرایانه داری حتما با مشاور در ارتباط باش که به خودت آسیب نزنیمدرسه نرفتن باعث میشه ...

میشه بگی از کجا فهمیدی کمال گرا هستم؟ 

یه پرانتز باز کنم ( میدونم اگه بخوام رو همه شون کار کنم از اونایی هم که میتونم بالا بزنم غافل میشم و رتبه مطلوب نمیارم)

آره حتما امتحانات رو میرم میدم.

باتوجه بر تجربه خودم حتمااا مدرسه رو برو به هیچ عنوان فکرنکن وقت تلفییه وقتم زیاده از همین حالا شروع کن تا اخر تابستون 10 و11 ببند و همراه مدرسه تا اخر اذر 10 و دوباره بخون همزمان که با مدرسه 12 میخونی و تا اخر اسفند 11 دوباره همزمان با 12 مدرسه بخون بعدش یعنی عید تا 15فروردین جمع بندی شروع کن همراه ترکیب بعدم تا اخر اردیبهشت همزمان بانهایی 12 کنکور 97 به بعد حداقل 2 بار هرکدوم حل و تحلیل کن خردادم امتحان نهایی بعد نهاییم کنکورو مرور کن و برای بار سوم کنکور 97 تا 1404 بزن تموم 

و اینکه خوبه که روی نقاط قوتت کار کنی ولی به هیچ عنوان درسیو کنار نگذار و روش کار کن تا حداقل درصد کمم از اون بزنی

موفق باشی.