2777
2789
عنوان

سال آخر رو غیرحضوری بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 42 پست
خب مجبور نیستم سر کلاسا دفاعی و درسای غیرمهم بشینمتجربی

خب سر کلاسای غیر مهم نرو

هیشکی هم نمیفهمه هر هفته هم واسه روزایی که کلاس چرت و پرت داری یه بهونه ای بیار

ولی غیرحضوری گرفتن سمه جدا

خب نه دیگه متمرکز میشم رو همونا که بالای نود بزنم بعد الان که زیرگروه‌ها حذف شدن فکر نکنم مشکلی پیش ...

خداشاهده نمیتونی بالای ۹۰ 

خودتو بکشی ۷۰ درصد بزنی 

من که میگم همه رو باهم بخون حالا هر درسی رو ۵۰ هم بگیری اوکیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بدون مشاور،آزمون و کلاس بیرون جلو بری اینکار عین سمه برات

شاید کلاس آنلاین ثبت‌نام کنم. نمیدونم این کار چقدر درست یا غلطه ولی واقعا نمیتونم به خصوص دوباره تو اون محیط فکر کنم. معدل و بیخیال نمره‌هام همه زیر ده هستن و نمیتونم جا به جا بشم و حالم از محیط مدرسه کنونیم به هم میخوره. نخوندم وگرنه کندهوش نیستم

خب سر کلاسای غیر مهم نروهیشکی هم نمیفهمه هر هفته هم واسه روزایی که کلاس چرت و پرت داری یه بهونه ای ب ...

پارسال این کارو کردم

مدرسم تیزهوشانع خیلی سرغیبت حساسه مدیر گفت اگه میخوای بمونی باید قول بدی مثل پارسال نشه

غیردولتیم فضاش خوب نیست اصن بچه هاش به فکر درس نیستن سرکلاساش بشینم همه انگیزم میپره

پارسال این کارو کردممدرسم تیزهوشانع خیلی سرغیبت حساسه مدیر گفت اگه میخوای بمونی باید قول بدی مثل پار ...

همون تیزهوشان بمون

یه روزایی رو نرو

مدیرم یکی دوبار غر میزنه نمیتونه کاری کنه

ولی غیرحضوری واقعا درست نیست تمام انگیزه رو ازت میگیره

از جو درسی دور میشی ریسک نکن

غیر منطقی و کمال طلبانه فکر میکنیهر سطحی باشی باید هر درسی رو بخونی حذف نکنی به اندازه بخونی همون می ...

ببین بحث کمال گرایی نیست

من مثلا میدونم عملکردم تو ریاضی و عربی و تاریخ و جغرافیا ضعیفه و نمی‌نمیشینم پای درس انگار کشش ندارم سرشون 

البته یه چیزم بگم فکر می‌کنم افسردگی دارم که نسبت به همه چیز یا خیلی تیز عمل می‌کنم یا خیلی کند و کلا رمق و حوصله هیچ کاری رو ندارم 

باتوجه بر تجربه خودم حتمااا مدرسه رو برو به هیچ عنوان فکرنکن وقت تلفییه وقتم زیاده از همین حالا شروع ...

خیلی ممنونم 

ولی مشکل من این که مدرسه رفتنم بی فایده‌ست کلاس ها کسل کننده هستن و وقتی کلافه میشم کاملا پرت میشم تو هپروت و فقط نقاشی می‌کشم رو کتابا 

و واقعا مدرسه حال روحیم رو بد میکنه 

بعد اینی که میگید دهم و یازدهم رو ببندم تا آخر تابستون یه مسئله‌ای داره

من همه امتحانا رو خراب کردم و زیر ده شدم و حتی دوتاش رو زیر پنج که باید اون دو تا رو شهریور امتحان بدم. پس اونا رو هم باید بخونم 

ببین بحث کمال گرایی نیستمن مثلا میدونم عملکردم تو ریاضی و عربی و تاریخ و جغرافیا ضعیفه و نمی‌نمیشینم ...

اخه حداقل یه درصد کم بزن 

نمیدونم ۲۰ درصد ۳۰ درصد اینقدر بزنی خیلی عوض میکنه نتیجتو 

بهت میگم اگه فقط چندتاشو بخونی ریسک بزرگیه 

من ریاضی ام خب

یه دوستی دارم همیشه میگفت فقط ریاضی میخونم ۱۰۰ میزنم میشم اولین نفر 

منم از ترسم هیچی نمیگفتم اگه حرف میزدم پشت سرم میگفتن پز میده یا خودشو بالا میبینه

اونروز تو یه امتحان بهم گفت ریاضی چند زدی 

بهش گفتم خراب کردم انتظار داشتم اونم درصدش مثل من باشه حداقل یا بیشتر چون بقیه درسارو اصلا نمیخوند رسما

من ۶۰ زده بودم اون ۱۰

بنده خدا گریه کرد نمیدونستم باید چیکار کنم

من خودم اول سال گفتم فیزیک و ریاضی میخونم شیمی کم میخونم 

باور کن یه صدمه ای زد بهم

ترازم با درصد های ریاضی و فیزیک باید بالای ۱۲ هزار میشد اما چون شیمی ۳۶ زده بودم یذره کمتر از ۱۱ هزاره

یعنی حداقل ۱۰۰ تا رتبه منو بد کرده شیمی که اونقدر تاثیر نداره و راحت میشد ۶۰ ۷۰ بزنی

اینا همش تجربست من تو این سه سال دبیرستان خیلی اشتباه کردم دیگه اونقدر رفت و آمد کردم به آموزش پرورش سر این اشتباهات همشون منو می‌شناسن

بهت میگم اون درسایی که دوست داری رو حتما بخون خوبم بخون اما بقیه رو تو یه سطح متوسط به پایین نگه دار حداقل

خیلی ترازتو میارن پایین 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن