2777
2789
فکر کنم کنارش مدروکسی پروژسترون بخوری لکه نبینی

دونوع قرص ال دی باهم . ادم بیچاره میشه که 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دونوع قرص ال دی باهم . ادم بیچاره میشه که

اره ولی خب برای مواقع خاص من یکبار کنارش خوردم

قطع کرد

ولی فقط یکبار اونم ده تا 

مجبور بودم

در غیر اینصورت با لکه بینی کنار میام 

فقط وسواس شدید دارم لکه ها خیلی اذیتم میکنن

اره ولی خب برای مواقع خاص من یکبار کنارش خوردمقطع کردولی فقط یکبار اونم ده تا مجبور بودمدر غیر اینصو ...

منم بدم میاد بمن گفتن دروسبلا بخر اونو جای ال دی خوردم لک دیدم برگشتم به ال دی 

من ال دی تنها لک ندارم ولی قطع کردم تا پریود بیاد لک بود 

ازاردهنده بود 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

منم بدم میاد بمن گفتن دروسبلا بخر اونو جای ال دی خوردم لک دیدم برگشتم به ال دی من ال دی تنها لک ندار ...

میفهمم برا جلوگیری خوردی ؟

دورسبلین منو بیچاره کرد لعنت بهش

از اول تا آخر لک میدیدم

حالا اینماه ال دی معمولی خوردم ببینم چی میشه

موعد پریودم پنج روز دیگس خوردم قطع بشه 

چون محرم هست منم مسجد میخوام برم نباید پریود باشم

میفهمم برا جلوگیری خوردی ؟دورسبلین منو بیچاره کرد لعنت بهشاز اول تا آخر لک میدیدمحالا اینماه ال دی م ...

نه من برا تنظیم قاعدگی 

ال دی خالی میخورم خوبه ولی عوارضش زیاده

قطع کردم که پریود بشم اولش لک بود

دروسبلا فکر کنم ضعیف باشه 

داروخونه پرسیدم گفتن قویترینش همون اووسپت ال دی زرد رنگا 

میفهمم برا جلوگیری خوردی ؟دورسبلین منو بیچاره کرد لعنت بهشاز اول تا آخر لک میدیدمحالا اینماه ال دی م ...

جات خالی پسفردا ان شاءالله میریم سمت کربلاء ... مجبورم بخورم که خوب بشم.

نه من برا تنظیم قاعدگی ال دی خالی میخورم خوبه ولی عوارضش زیادهقطع کردم که پریود بشم اولش لک بوددروسب ...

من دارم لویتوید میخورم انشاالله موندم لکه نبینم

میشه وسطا با اوسپت عوض کرد ادامه از اون بخورم؟

گرونم هست دروسبلا گرفتم ۶۰ تومن دوتاخوردم دیدم لک شد همون ال دی ۱۴ تومنی خوردم 

من دارم لویتوید میخورم انشاالله موندم لکه نبینممیشه وسطا با اوسپت عوض کرد ادامه از اون بخورم؟

لویتوید نخوردم شنیدم اسمشو

فکر کنم بشه چون ال دی قویتر از همه ست

فقط بیچاره بدن ماباعوارض این داروها 

لویتوید نخوردم شنیدم اسمشوفکر کنم بشه چون ال دی قویتر از همه ستفقط بیچاره بدن ماباعوارض این داروها

اره ولی چاره نیس 

من بچه هم ندارم بدبخترم

خدا کمک ام باشه روزی که شوهرم بگه بچه دار بشیم

من نازایی دارم اینارم خوردم خدا رحم کنه

اره ولی چاره نیس من بچه هم ندارم بدبخترمخدا کمک ام باشه روزی که شوهرم بگه بچه دار بشیممن نازایی دارم ...

عزیزم ... قرص اوابوست و فرتیل اید بخر و وقتی که ال دی رو قطع می کنی بخور

چون ال دی مانع کارکرد درست تخمدان میشه و موجب تنبلی میشه 

ان شاءالله خدا هرطور که درست تره سرراهت بزاره 

اره ولی چاره نیس من بچه هم ندارم بدبخترمخدا کمک ام باشه روزی که شوهرم بگه بچه دار بشیممن نازایی دارم ...

منم بچه ندارم

قاعدگی بهم ریخت

مجبورشدم بخورم 

برام دعا کنی خواهر باشه؟ خدا پشت و پناهت باشه

عزیزم ممنون بابت دعای خیرت

چشم گلم ان شاءالله اونجاخدایادم بیاره حتمادعامیکنم برات❤️🦋