2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیپروترون کامپاند خیلی بهتر از ال دیه

منم با ال دی لک میبینم گندش بزنن خیلی رو مخه. 

میگم شما وقتی لکه بینی دارین حجم خون پریودیتونم کم میشه؟ 

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست  

سیپروترون کامپاند خیلی بهتر از ال دیهمنم با ال دی لک میبینم گندش بزنن خیلی رو مخه. میگم شما وقتی لکه ...

نه عزیزم همچنان حجم پریودم مثل سیل هست

من میخورم که تاریخ ‌ پریودم رو عقب بندازم

مجبورم 

الیته شاید اولین پرسود بعد قطع ال دی کمتر بشه

اما در کل کم نمیکنه مگر مدام مصرف کنی مثلا برا جلو گیری

نه عزیزم همچنان حجم پریودم مثل سیل هستمن میخورم که تاریخ ‌ پریودم رو عقب بندازممجبورم الیته شاید اول ...

🤦🏻‍♀️برا من کم شد. 

البته من مشکوک ب کمخونیم هستم

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست  

مگه قرص آهن نمیخوری؟

چرا 🥲اما فایده نداره

خب همه که حجم پریود زیاد ندارن

ن قبلا خیلی زیاد الان چند ماهه اینطور شده

چند سالته؟

من بعد قطع کردنش لک میبینم

شماهمزمان بامثرف لک میبینید؟

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

مصرف

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

اره عزیزم منم میبینم متاسفانه

🥲