2777
2789
عنوان

حالم بده

301 بازدید | 19 پست

از دنیا متنفرم از همه چی متنفرم 

فقط می خوام زودتر بمیرم 

کاش عرضش رو داشتم خودمو بکشم 

هیچ وقت ناز خانوادم رو نداشتم 🫠

می خوام حالم خوب بشه ولی نمیشه سعی میکنم ولی نمیشه خدای بزرگ شاهده 

دو قطبی هستم 

عیب نیره

پناه بر خدا

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنونم واقعا گریم گرفته 🫠🫠

عزیزم🫂

خب مشکلاتت چین ؟ 

اخه میدونم دو قطبی بودن چطوریه ،ولی خب میشه باهاش کنار اومد ،بنظرم چیزای بیشتری هست ...

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

دوقطبی ینی چی؟

توضیحش مه نیاز به مطالعه زیادی داره میتونی گوگل کنیولی در کل مثل این میمونه که دوتا شخصیت متفاوت داشته باشی و ممکنه یهو تغییر کنن(:

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

خب تا حالا با روانشناس صحبت کردی؟  خودت میخوای درمان بشی؟ اگه واقعا دو قطبی هستی باید تلاش کنی درمان بشی. همه ما، تک به تک این آدم ها از زندگی سیرن😊 فقط باید بتونی مدیریت کنی و تجربه های خوب برادخودت بسازی. منتظر چیزی یا کسی یا حرفی نباشی. هیشکی برات هیچ کاری قرار نیس انجام بده فقط خودتی که باید قوی باشی. فقط به یه متخصص نیاز داری که بهت کمک کنه و راه رو نشون بده 

خدا صدای قلب های شکسته را می شنود🤍

خب تا حالا با روانشناس صحبت کردی؟ خودت میخوای درمان بشی؟ اگه واقعا دو قطبی هستی باید تلاش کنی درمان ...

پدر مادرم منو نمیفرستن روانشناس چون سطح سواد خانوادم پایینه چیزی خاصی نمی‌دونن دارو مصرف کردم چند وقت حالم بهتر شد ولی بعدش نزاشتن استفاده کنم قرار بود برم روانشناس نزاشتن برم ولی واقعا دارم به خودم آسیب می رسونم کسی درکم نمیکنه خیلی آدم عصبی هستم چینی عصبی میشم همه چیز رو بهم میریزم بعضی وقت ها شاد ترین و پر انرژی ترین فرد دنیام

تو دنیا هر چی بلا سرم اومده بخاطر پدر مادرم بوده 

نمیدونن دو قطبی چیه درکی ازش ندارن مادر منم مبتلاست ولی مال اون خفیفه مال من شدیده من فقط دارم میمیرم اینو می‌دونم 

نامزد هم دارم ولی خیلی داره اذیت میشه بخاطر این اختلالم 

دیگه اونم اهمیت نمی‌ده وقتی حالم بده اولاش اهمیت می‌داد بعدش خسته شد 

ببخشید زیاد حرف زدم چون واقعا کسی نبود باهاش حرف بزنم همین الآنم اشکام داره می‌ریزه 

پدر مادرم منو نمیفرستن روانشناس چون سطح سواد خانوادم پایینه چیزی خاصی نمی‌دونن دارو مصرف کردم چند وق ...

عزیزم واقعا میفهمم چی میگی . درکت میکنم. مشکلی نیست گریه کردن خیلی وقتا حالتو بهتر هم میکنه.  اگه واقعا میتونی از پس هزینه ش بربیای آنلاین یا تلفنی مشاوره بگیر. واقعا میتونه بهت کمک کنه

خدا صدای قلب های شکسته را می شنود🤍