2777
2789
عنوان

حالم از هرچی جنس مذکره بهم میخوره

105 بازدید | 10 پست

بخدا هیچکدومشون لیاقت ندارن 

نه لیاقت از خودگذشتگی شماهارو دارن نه قناعت و نه اینکه آدم بساز و آرومی باشین

هیچچچچکدوم لیاقت ندارن آخرشم میرن سراغ اونی که ازشون خرجای میلیونی میخواد و محل سگ بهشون نمیده

طرف تو مغازه اومده به مغازه دار میگه آخیش جنگ شد زنک رفت خونه پدرش توخونه آزادم برای خودم

یا اون یکی اومده میگه زنمو دوس دارم ولی میخوام دوست دختر قبلیمم ببینم مگه چه اشکال داره

واقعا که دیگه حالم داره ازشون بهم میخوره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خیلی وقته از مردا نا امید شدم 🙂‍↔️

بی خیالشون‌

مردا چیزی جز دردسر نیستن

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

وقتی دوتا لباس داری یکی ارزون خریدی یکی گرون رفتارت مقابل این دوتا لباس چطوریه گرونه رو خوب نگه میداری با حساسیت میپوشی جاهای خوب میپوشی ولی ارزون چی دلت نمیاد بپوشی اصلا حالا تو رابطه ببین اونی که خرج داره اونی که نداره یا پارتنر طرف میگه من این همه خرج این کردم ولش کنم

با یکی صحبت میکنم...عمیقأ لذت میبرم از مکالمه ها وسطش ی لاس ریز هم میزنه...ولی میترسم تهش مثل بقیه ش ...

مواظب باش فقط که بهش رو ندی

من یکسال و نیم با طرف بودم از همه لحاظ سطحش از من پایین تر بود میذاشتمش روسرم آخرش حتی جواب پیام خداحافظیمم نداد

مواظب باش فقط که بهش رو ندیمن یکسال و نیم با طرف بودم از همه لحاظ سطحش از من پایین تر بود میذاشتمش ر ...

پس یه آدم بی ارزش بوده...امیدوارم با افراد جدید آشنا بشی که عمیقأ دوستت داشته باشن و ارزش قائل باشن برات 

وقتی دوتا لباس داری یکی ارزون خریدی یکی گرون رفتارت مقابل این دوتا لباس چطوریه گرونه رو خوب نگه میدا ...

آفرین دقیقا چه مثال قشنگی زدی

من هشم میگفتم نه گناهداره فکرجیبشو بکنم یعنی توی یه سال رابطه خودم براش قسطی هدیه میخریدم اون برا من فقط چیپس و پفک میخرید آخرشم همین آدم منو ول کرد🤣🤣