2777
2789
عنوان

مشکل من با داداشای ناتنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 100 پست
خیلی استرس دارم که بفهمه اومدم کلاس.مامانم چیزی نمیگه..کلاس از ۱۲ تا ۱ برگزار میشه.مامانم پیام داده ...

اره اینجور بهتره. بهشون بگو اون تایم مامان میشینه داخل کلاس 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا دوست ندارم مرد برام نظر بده.ممنون برو بیرون

منم یه برادر ناتنی دارم ۱۷ سال ازم کوچیک تره(هنوز یه سالش نشده)

از همین الان واسه بزرگ شدنش و کمک کردن بهش تو زندگی لحظه شماری میکنم..

برادرات احتمالا فکر میکنن کارشون درسته.. باید از یه سن بالا بخای باهاشون حرف بزنه و قانعشون کنه..

امکانش نیست دوستات هم باهات بیان کلاسی که داداشات میگن؟

خیلی حس مزخرفیه که بخای برای کارت از داداشت اجازه بگیری🔪🔪داداشته پدرت که نیست

بیخیال بای

منم یه برادر ناتنی دارم ۱۷ سال ازم کوچیک تره(هنوز یه سالش نشده)از همین الان واسه بزرگ شدنش و کمک کرد ...

ممنونم از نظرتون.

خدا برا داداشتون حفظتون کنه.

اونا هم فقط میگن نگرانم هستند

اوه امروز ظهر خونه مون جنگ شد بخاطر اینکه این کلاس رو رفتم.دیگه نمیخام برم

ای باباا.. هووفف

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

یه آشوبی به پا کردند من دیگه غلط کنم برم کلاس..دلم میخاست هنگم رو از پنجره پرت کنم بیرون

هوووففف. خدا صبرت بده تابستون کلاس ورزشی برو و کلاس های در مورد افزایش اعتماد به نفس 

هوووففف. خدا صبرت بده تابستون کلاس ورزشی برو و کلاس های در مورد افزایش اعتماد به نفس

گفتند فقط،همون تکواندو که داداشم میبره و برمیگردونم خونه.و یه کلاس تقویتی ریاضی که تو مدرسه تشکیل میشه که بازم رفت و آمد با خودشونه🤐