2777
2789
عنوان

میخوام کات کنم

275 بازدید | 17 پست

من و پارتنرم همشهری هستیم قصدمونم ازدواج بود، بخاطر ی سری از شرایط ک این اواخر پیش اومده همین جنگ اینا رفته تهران، چون ایشون پلیسن

از وقتی رفته تهران رفتارش ب کل عوض شده با همدیگه خیلی سرد شدیم ، من می‌دونم خیلی کار داره و واقعا سرش شلوغه بخاطر همین اصلا بهش گیر نمیدم 

ولی خودمم اذیت میشم اصلا بهم پیام نمیده ، فقط اوایل ک جوگیر شده بود ک دلش تنگ شده بود هی پیام میداد ولی چن روزیه هم باهام سرده هم پیام نمیده بعد طلبکارم هست میگه تو اصلا سراغمو نمیگیری ، نمیگی زنده م یا مردم 

ولی من هم پیام میدم هم زنگ میزنم ، چون میگم احتمالا خودش تایم نداره بهم پیام بده ، جالب اینجاست گاهی اوقات جواب زنگامو نمی‌ده جواب پیامم دیر میده ، پس میشینه برام دکلمه میگه ک تو اصلا عاشقم نیستی تو دوسم نداری و چ می‌دونم دلت برام تنگ نمیشه ....

ولی منم سعی میکنم غرورمو خیلی خورد نکنم دم ب دیقه سراغش نمیرم و اویزونش نیستم ، واقعا نمیدونم چیکار کنم ایشونم اضافه کنم خیلی مغروره سعی می‌کنه زیاد احساساتشو بروز نده ، ولی وقتی میبینه من سرد شدم مثل تو فیلم و رمانا میگه ولی من دوست دارم ، میخوامت🤣

خدایی وقتی با ی پلیس میخواین برین تو رابطه قبلش قشنگ فکر کنین واقعا صبر ایوب میخواد 

خانما لطفاً خواهرانه کمک کنین بهترین کار چیه

چند سالتونه عزیزم 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم‌پارتنرتون خیلی سنش کم باشه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بیین بخاطر جنگ شاید استرس داشتهکی همو میبینید پس؟

اره ولی خوب ی پیام ک ی دیقه هم وقت نمیگیره 

قبل جنگ ۲۰ روز تهران بود ۱۲ روز شهر خودمون 

ولی خوب بخاطر جنگ اینا معلوم نیست کی بتونه برگرده 

سلام من پدرم نظامیه حتی ایشون با ۵۲ سال سن میاد خونه میگه بهم زنگ نمیزنین بپرسین مردم زندم یا چی ... برای پدر من بنظرم بخاطر فشاری ک روشه استرس زیادی ک روشه اینطور شده ک مام هروقت تایم کاریش باشه هممون چندبار بهش زنگ میزنیم وقتی از سر کار میاد با ذوق میگه دخترام بهم زنگ زدن فلان اینا... نمیدونم شاید شخص مورد نظر شمام بیشتر به توجه نیاز داره بخاطر استرس و فشار کاریش...

سلام من پدرم نظامیه حتی ایشون با ۵۲ سال سن میاد خونه میگه بهم زنگ نمیزنین بپرسین مردم زندم یا چی ... ...

انشالله پدرتون همیشه سهی و سلامت باشن 

من کاملا درک میکنم ک واقعا استرس و فشار روش زیاده حتی ب من می‌گفت تو حسرت مونده یه خواب راحت کنه 

خودشم میگه شغلش واقعا خیلی سخته 

خوب منم وقتی بهش توجه میکنم این بدتر دور ور میداره والا هم خدا رو میخواد هم خرما رو 

وقتی سرد بشه دیگه سرد شده به فکر خودت باش اصلا رفتارشو برای خودت توجیه نکنسه چهار روز بهش پیام نده ب ...

ی بار همین کار و کردم البته دو روز نرفتم سراغش بعد خودش اومد بهم پیام داد باز طلبکار بود ک بود و نبودم برات فرقی نداره 

منم باهاش خیلی سرد بودم ولی اون سعی میکرد شوخی اینا کنه از دلم در بیاره 

ولی خوب اگ ببینم این رفتار ادامه داره تموم میکنم 

ی بار همین کار و کردم البته دو روز نرفتم سراغش بعد خودش اومد بهم پیام داد باز طلبکار بود ک بود و نبو ...

من خودم اشتباه کردم حتی با سرد بودنشم ساختم یه روز دیگه هرچی زنگ زدم و پیام دادم جوابمو نداد تو مواظب خودت باش