دخترباران_تاریکی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 1865 عنوان بانک سپه درست نشده 220 بازدید | 16 پست میشه به کارتم پول انتقال بدن؟رمز بهم دادن عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶 1404/04/03 | 08:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
از_همه_تون_خوشگلترم عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 1870 همراه بانکش نهولی خودپرداز چند روزه فعاله خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁
لیاممم عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 5388 همراه بانکش نهولی خودپرداز چند روزه فعاله برا من رمز نیومده میگ نامعتبر رمز قبلو وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...
دخترباران_تاریکی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 1865 همراه بانکش نهولی خودپرداز چند روزه فعاله اخه صابکارم خواست حقوقمو برام بریزه گفت نشده عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶
از_همه_تون_خوشگلترم عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 1870 برا من رمز نیومده میگ نامعتبر رمز قبلو برو شعبه رمز جدید بگیر خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁
دخترباران_تاریکی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 1865 برا من رمز نیومده میگ نامعتبر رمز قبلو برا من رمز اومده باید رمز جدیدو به صابکارم بدم؟ عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶
از_همه_تون_خوشگلترم عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 1870 اخه صابکارم خواست حقوقمو برام بریزه گفت نشده خب به کارت دیگه ت واریز کنه خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁
از_همه_تون_خوشگلترم عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 1870 برا من رمز اومده باید رمز جدیدو به صابکارم بدم؟ وا 😑 نه 😲رمز یه کد شخصی برا کارت خودته خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁
دخترباران_تاریکی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 1865 وا 😑 نه 😲رمز یه کد شخصی برا کارت خودته خب چیکار کنم میخواد حقوقمو بده نشده عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶
دخترباران_تاریکی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 1865 خب به کارت دیگه ت واریز کنه کارت دیگه ای ندارم عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶
از_همه_تون_خوشگلترم عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 1870 کارت دیگه ای ندارم چاره ای نیستیا باید صبر کنییا بری یه بانک دیگه کارت بگیریبعضی از بانک ها افتتاح حساب آنلاین هم دارنبانک مهر همون روز بهت کارت میده خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁
bahariii۱۹۹۴ عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 10869 چاره ای نیستیا باید صبر کنییا بری یه بانک دیگه کارت بگیریبعضی از بانک ها افتتاح حساب آنلاین هم دارنب ... سپه کارت نمیده من دیروز رفتم
لیاممم عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 5388 برو شعبه رمز جدید بگیر اومدم مسافرت مدارک ندارم.ممنون عزیزم وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...